Η γκάμα του Mazda MX-5 αποκτά μια νέα περιορισμένης παραγωγής σπέσιαλ έκδοση, την Z-Sport. Δυστυχώς θα φτιαχτεί μόλις σε 300 αντίτυπα, όλα τους αποκλειστικά για την αγορά του Ην. Βασιλείου.

Η διάθεση του ιαπωνικού roadster θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου, με τις τιμές στο νησί να ξεκινούν από τις 25.595 λίρες (29.100 ευρώ).

Η σπέσιαλ έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου ξεχωρίζει από τη γκρι (Machine Grey Metallic) απόχρωση του αμαξώματος, τη μπορντό (Deep Cherry Red) υφασμάτινη οροφή και τους μαύρους τροχούς BBS των 17 ιντσών.

Η έκδοση Z-Sport στηρίζεται στην Sport Nav, οπότε στον εξοπλισμό συναντάμε ακόμα φώτα LED, είσοδο χωρίς κλειδί, κλιματισμό, GPS και ράδιο DAB. Πάνω από όλα, όμως, υπάρχουν αμορτισέρ της Bilstein, μπάρα θόλων και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνουν η αριθμημένη πλακέτα «Z-Sport» στο ταμπλό, τα δερμάτινα καθίσματα Sand Leather, τα πατάκια Z-Sport και τα ειδικά μαρσπιέ.

Αλλαγές δεν υπάρχουν κάτω από το καπό, όπου συναντάμε τον 2λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα της Mazda, ο οποίος αποδίδει 160 ίππους ισχύος και 200 Nm ροπής.

Νέο Mazda MX-5 Z-Sport

5.203 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2017)

Το Mazda MX-5 αποκτά μια νέα στιλάτη έκδοση, την Z-Sport, η οποία θα φτιαχτεί μόλις σε 300 αντίτυπα, όλα τους αποκλειστικά για την αγορά του Ην. Βασιλείου. Όχι πως για εμάς έχει κάποια διαφορά…

Η γκάμα του Mazda MX-5 αποκτά μια νέα περιορισμένης παραγωγής σπέσιαλ έκδοση, την Z-Sport. Δυστυχώς θα φτιαχτεί μόλις σε 300 αντίτυπα, όλα τους αποκλειστικά για την αγορά του Ην. Βασιλείου. Η διάθεση του ιαπωνικού roadster θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου, με τις τιμές στο νησί να ξεκινούν από τις 25.595 λίρες (29.100 ευρώ).
 
Η σπέσιαλ έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου ξεχωρίζει από τη γκρι (Machine Grey Metallic) απόχρωση του αμαξώματος, τη μπορντό (Deep Cherry Red) υφασμάτινη οροφή και τους μαύρους τροχούς BBS των 17 ιντσών. Στο εσωτερικό, τη διαφορά κάνουν η αριθμημένη πλακέτα «Z-Sport» στο ταμπλό, τα δερμάτινα καθίσματα Sand Leather, τα πατάκια Z-Sport και τα ειδικά μαρσπιέ.
   
Η έκδοση Z-Sport στηρίζεται στην Sport Nav, οπότε στον εξοπλισμό συναντάμε ακόμα φώτα LED, είσοδο χωρίς κλειδί, κλιματισμό, GPS και ράδιο DAB. Πάνω από όλα, όμως, υπάρχουν αμορτισέρ της Bilstein, μπάρα θόλων και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.
 
Αλλαγές δεν υπάρχουν κάτω από το καπό, όπου συναντάμε τον 2λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα της Mazda, ο οποίος αποδίδει 160 ίππους ισχύος και 200 Nm ροπής. Το MX-5 Z-Sport (όπως και τα υπόλοιπα) κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δλ., ενώ έχει τελική ταχύτητα 214 χλμ./ώρα.

Mercedes
moto