Νέο SsangYong Torres: Ηi-tech SUVάρα από 20.200 ευρώ
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο SsangYong Torres: Ηi-tech SUVάρα από 20.200 ευρώ

22.864 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2022)

Η SsangYong παρουσίασε το νέο Torres, το νέο SUV της μάρκας που θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο Korando και το Rexton.

Τα ΄χει όλα!

Το νέο της SUV με όνομα Torres παρουσίασε επίσημα η SsangYong . Το νέο μοντέλο της κορεάτικης φίρμας θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο Korando και το Rexton και σε σχέση με τα προαναφερθέντα, ξεχωρίζει για την πιο σκληραγωγημένη εμφάνισή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με μεγάλες ζάντες, σκληραγωγημένη εμφάνιση αλλά και φουτουριστικό

Ο πρόβολος του αυτοκινήτου είναι περίπλοκος σε σχεδίαση καθώς τα φουτουριστικά φωτιστικά σώματα, συνδυάζονται με μεγάλους αεραγωγούς στο πλάι, μεγάλη γρίλια και γραμμωμένο καπό. Στο πλάι, το αυτοκίνητο έχει ενισχυμένα φτερά, μεγάλες ζάντες από 18 έως 20 ίντσες, ενώ πίσω, τα γραφικά των φωτιστικών σωμάτων έχουν σχήμα Τ. Επίσης, βλέπουμε ειδικό κάλυμμα για την ρεζέρβα σαν μνεία στα 4x4 μοντέλα του παρελθόντος αλλά και ένα μεγάλο ασημένιο μαρσπιέ.

Με τρεις πλήρως ψηφιακές οθόνες

Εκ πρώτης όψης, η καμπίνα είναι πλήρης σε τεχνολογία καθώς εξοπλίζεται με 12,3 ιντσών οθόνη για το σύστημα infotainment, άλλη μία μεγέθους 8 ιντσών για τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού αλλά και μία τρίτη πλήρως ψηφιακή οθόνη για τον πίνακα οργάνων. Σύμφωνα με την SsangYong, το Torres μπορεί να μεταφέρει 703 λίτρα αποσκευών με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους και 1.662 λίτρα με τα πίσω καθίσματα αναδιπλωμένα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto