To νέο VW Tiguan σε δοκιμές.

To νέο VW Tiguan σε δοκιμές.

Νέο VW Tiguan: Μεγαλώνει, με μοτέρ από το Golf και πιο hi-tech

5.189 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2022)

To νέας γενιάς Tiguan κάνει τις τελευταίες του δοκιμές πριν κάνει ντεμπούτο με μοτέρ δάνειο από το Golf, μεγαλύτερες διαστάσεις και υψηλότερο τεχνολογικό προφίλ.

Πλησιάζει το ντεμπούτο του

Στους δημόσιους δρόμους κάνοντας τις τελευταίες του δοκιμές πριν την επίσημη παρουσίασή του φωτογραφήθηκε το νέας γενιάς Volkswagen Tiguan.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ηλεκτρικό μετά το 2030 το Tiguan;

Οι Γερμανοί είναι ξεκάθαρο πως δεν φαίνεται πως έχουν την πρόθεση να αλλάξουν τον σχεδιασμό του SUV σε μεγάλο βαθμό. Με την απαγόρευση των θερμικών αυτοκινήτων να βρίσκεται μάλιστα προ των πυλών, πηγές από το στρατόπεδο της φίρμας αναφέρουν πως η τρίτη γενιά θα μείνει στην αγορά μέχρι το 2030 και έπειτα θα λάβει έναν αμιγώς ηλεκτρικό διάδοχο.

Ελαφρώς μεγαλύτερο αλλά και πιο hi-tech

Οι διαστάσεις του νέου αυτοκινήτου υπολογίζεται πως θα είναι ελαφρά αυξημένες. Ο πρόβολος φαίνεται πως είναι ανασχεδιασμένος με νέα φωτιστικά σώματα, μεγαλύτερη γρίλια και πιο επιθετικούς αεραγωγούς στον προφυλακτήρα. Στο πίσω μέρος, τα δύο φωτιστικά σώματα θα είναι ανεξάρτητα και δεν θα ενώνονται από κάποια μπάρα LED, όπως η VW συνηθίζει.

Στο εσωτερικό, η καμπίνα είναι πολύ πιθανό να λάβει μια 10άρα οθόνη αφής για την υποστήριξη του συστήματος infotainment, ενώ ο χώρος αποσκευών φημολογείται πως θα αυξηθεί πάνω από τα 520 λίτρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
citroen
4green