Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη προωθητική εικόνα ενός νέου πρωτότυπου οχήματος, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ τον προσεχή Ιανουάριο.

Νέο concept η Infiniti στο Ντιτρόιτ

2.163 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2017)

Ένα πρωτότυπο σεντάν ετοιμάζει η Infiniti για την έκθεση του Ντιτρόιτ, μέσω του οποίου θα μας μυήσει με τη νέα σχεδιαστική της γλώσσα, ενώ αν επιβεβαιωθούν τα όσα λέγονται έως τώρα, θα αποτελέσει τον προπομπό της νέας της ναυαρχίδας.

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη προωθητική εικόνα ενός νέου πρωτότυπου οχήματος, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στην έκθεση NAIAS του Ντιτρόιτ τον προσεχή Ιανουάριο. Σύμφωνα με την εταιρεία, το concept αποτελεί τον προπομπό των νέας γενιάς μοντέλων Infiniti, ενώ είναι η πρώτη εφαρμογή της νέας σχεδιαστικής γλώσσας της φίρμας.
 
Ο επικεφαλής σχεδίασης της Infiniti, Karim Habib, δήλωσε πως το νέο concept αποτελεί την εξέλιξη των σεντάν, αλλά και την αλλαγή προς τους καινούργιους, πιο «έξυπνους» και compact κινητήρες. Το αφεντικό κάνει λόγο για γραμμές που ρέουν, περισσότερο σχεδιαστικό «χαρακτήρα», μακριά καμπίνα, ισορροπημένες αναλογίες και μυώδες παρουσιαστικό.
   
Με βάση παλαιότερες πληροφορίες, το νέο concept της Infiniti θα αποτελέσει την προπομπό της επόμενης ναυαρχίδας της ιαπωνικής φίρμας, η οποία πρόσφατα παρουσίασε τα QX80 και QX50, με το τελευταίο να αποτελεί το πρώτο όχημα παραγωγής με κινητήρα μεταβλητής συμπίεσης. Το νέο concept θα βρεθεί πλάι στο Prototype 9 και θα κάνει ντεμπούτο τις 15 Ιανουαρίου στο Ντιτρόιτ.

ELASTIKA 2024
OPEL