Νέο υδρογονοκίνητο SUV με βάση το CR-V ανακοίνωσε η Honda

Νέο υδρογονοκίνητο SUV με βάση το CR-V ανακοίνωσε η Honda

1.288 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2022)

Νέο SUV βασισμένο στο CR-V, αλλά με υδρογόνο θα λανσάρει το 2024 η Honda, όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική φίρμα!

Ποντάρει στο υδρογόνο η Honda

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μπαταρία συνεχίζουν να απασχολούν τις μάρκες, ωστόσο η Honda δεν εγκαταλείπει και άλλα «πράσινα» συστήματα κίνησης, όπως οι κυψέλες καυσίμου υδρογόνου (FCEV). Αυτό επιβεβαιώθηκε για μία ακόμα φορά, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει ένα νέο FCEV το 2024 βασισμένο στο ολοκαίνουργιο CR-V.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Θα παραχθεί στις ΗΠΑ

Η Honda δε θέλησε να πει πολλά για το επερχόμενο αυτοκίνητο, αν και αποκάλυψε ότι θα το κατασκευάσει στο Performance Manufacturing Center, στο Οχάιο των ΗΠΑ. Πρόκειται για μία σχετικά καινούργια εγκατάσταση που άνοιξε το 2016 και μεταξύ άλλων έχει σχεδιαστεί για να παράγει εξειδικευμένα μοντέλα, όπως το νέο υδρογονοκίνητο SUV.

Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς

Η Honda δεν είπε πότε θα ξεκινήσει η παραγωγή το 2024, αλλά θα έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες πιο κοντά στην κυκλοφορία του μοντέλου. Επίσης δεν είναι σαφές εάν το όχημα που βασίζεται στο CR-V θα διατηρήσει το ίδιο στυλ ή θα έχει μοναδικό σχεδιασμό. Ωστόσο, η παραγωγή χαμηλού όγκου πιθανότατα σημαίνει ότι θα υπάρξουν λίγες σημαντικές αλλαγές με το CR-V.

Άγνωστο εάν θα έρθει στην Ευρώπη

Από τα στελέχη της Honda στις ΗΠΑ δεν υπήρξε κάποια πληροφορία σχετικά με την έλευση του μοντέλου στην Ευρώπη, όμως το ολοκαίνουργιο FCEV θα βοηθήσει την αυτοκινητοβιομηχανία να επιτύχει τον στόχο της τα αμιγώς ηλεκτρικά και τα υδρογονοκίνητα αυτοκίνητά της να αντιπροσωπεύουν το 100% των παγκόσμιων πωλήσεών της μέχρι το 2040.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
15.3 Toyota 1million
15.3 Toyota 1million