Το Nissan GT-R Nismo GT500 έκανε την εμφάνισή του στη Suzuka το Σαββατοκύριακο, που μας πέρασε.

Tο GT-R Nismo GT500 θα εμφανιστεί πάλι την 1η Δεκεμβρίου στη Fuji Speedway.

Nissan GT-R Nismo στο GT500 Series

Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/8/2013

Η Nissan αποκάλυψε το αγωνιστικό GT-R Nismo, το οποίο θα πάρει μέρος από το επόμενο έτος στο πρωτάθλημα Super GT500, ενώ έκανε την εμφάνισή του αυτό το Σαββατοκύριακο στη Suzuka.

 
Μετά την ανακοίνωση του Lexus LF-CC και του Honda NSX Concept-GT, η Nissan αποκάλυψε το αγωνιστικό GT-R Nismo, το οποίο θα πάρει μέρος και αυτό με τη σειρά του στο Super GT500 από το 2014. Επίσης, τα προαναφερθέντα μοντέλα βρίσκονται τεχνικά πολύ κοντά στους κανονισμούς και του παγκοσμίου πρωταθλήματος τουρισμού (DTM), με εξαίρεση τους κινητήρες τους.

Παρόλο αυτά, το Nissan GT-R Nismo GT500 βασίζεται στο… εκρηκτικό GT-R, ενώ έκανε την εμφάνισή του στον 5ο γύρο του GT500 Series, που έλαβε χώρα στη Suzuka της Ιαπωνίας. Εκεί είχαν την ευκαιρία αρκετοί επισκέπτες να δούνε από κοντά τόσο το GT-R, όσο και τα άλλα δύο αγωνιστικά μοντέλα.

Τέλος, το GT-R Nismo GT500 θα εμφανιστεί πάλι την 1η Δεκεμβρίου στη Fuji Speedway, όπου πραγματοποιείται το Nismo Festival, ενώ οι οδηγοί και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου θα δημοσιευτούν αργότερα μέσα στο χρόνο.

Tags: NISSAN GT-R