3 φωτογραφίες »

Υψηλό είναι το επίπεδο ποιότητας στην καμπίνα του Opel Corsa-e, με μαλακό υλικό στο πάνω μέρος του ταμπλό και στιβαρή αίσθηση.

Εσωτερικό: Kαλύτεροι χώροι στο LEAF, ποιότητα στο Corsa-e

51.393 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2020)

Το εσωτερικό του Nissan LEAF εκφράζει και αυτό έναν πιο σύγχρονο διάκοσμο με high-tech στοιχεία, που τονίζουν την προχωρημένη του λογική. Ξεχωρίζει ο πίνακας οργάνων με το μεγάλο αναλογικό ταχύμετρο στα δεξιά και την ψηφιακή οθόνη 7 ιντσών στα αριστερά, και η μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα. Το ταμπλό αν και είναι κατασκευασμένο από σκληρά πλαστικά επιδεικνύει καλή ποιότητα κατασκευής με προσεγμένη συναρμολόγηση, αν και σε αυτό τον τομέα ξεχωρίζει το Opel Corsa-e. Αυτό έχει μαλακά υλικά και στιβαρή αίσθηση ενώ και εδώ ο διάκοσμος είναι σύγχρονος χωρίς ωστόσο να ξεχωρίζει από τα συμβατικά Corsa. Η οθόνη 10 ιντσών του infotainment (έξτρα στη δεύτερη, πιο πλούσια έκδοση Elegance) είναι εύκολη στη χρήση προσφέροντας άμεση απόκριση, ενώ ο στάνταρ ψηφιακός πίνακας οργάνων παρέχει όλη την πληροφόρηση για την κατανάλωση και την παροχή ενέργειας.

Οι χώροι είναι καλύτεροι όπως είναι λογικό στο LEAF αν και στα 2 μοντέλα 4 άτομα θα φιλοξενηθούν άνετα, με την μεγάλη διαφορά τους ωστόσο να εμφανίζεται στο διαθέσιμο χώρο για τις αποσκευές όπου το LEAF προσφέρει 405 ή 436 λίτρα ανάλογα με τη θέση του δαπέδου, και το Corsa 267 λίτρα σε αυτή του την έκδοση.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

ELASTIKA 2024
NISSAN