Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Nissan Qashqai ή Peugeot 3008: Oικογενειακά με premium φόντο

Nissan Qashqai ή Peugeot 3008: Oικογενειακά με premium φόντο

36.650 Επισκέψεις στο άρθρο (23/1/2022)

Το νέο, εξηλεκτρισμένο Nissan Qashqai απαντά στο premium ύφος του ανανεωμένου Peugeot 3008 με τα δύο μοντέρνα οικογενειακά SUV να είναι ούτως ή άλλως top επιλογές στην κατηγορία τους.

NISSAN: Nissan Qashqai: Ο «βασιλιάς» των SUV

Μονομαχία σε premium φόντο

Αυτή η μονομαχία είναι ιδιαίτερη. Από τη μια είναι το Nissan Qashqai, το οποίο ήταν ο προπομπός της κατηγορίας των C-SUV και το οποίο στη νέα του γενιά ήρθε με premium προσανατολισμό. Από την άλλη, είναι το Peugeot 3008, το οποίο με τη σειρά του έφερε την premium αύρα στα mainstream μοντέλα, και στην ανανεωμένη του έκδοση ήρθε να τονίσει τα χαρακτηριστικά που το έκαναν από την αρχή να ξεχωρίζει. Όπως και να έχει με 25.490 ευρώ, το Nissan Qashqai είναι πιο προσιτό, ωστόσο από τη βασική του έκδοση, παρόλο που έχει μια πληρέστατη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης, λείπουν στοιχεία όπως μια οθόνη αφής ή ζάντες αλουμινίου που συναντάς στη μεσαία του έκδοση (Premium από 27.790 ευρώ) και η οποία είναι η -παρά κάτι- αντίστοιχη με την αρχική του γαλλικού μοντέλου (Active Plus). Παράλληλα έχει εγγύηση τρία ετών. Με 5 χρόνια εγγύηση έρχεται το Peugeot 3008, το οποίο όμως είναι λίγο ακριβότερο (από 32.300 €), χωρίς ήπια υβριδική τεχνολογία όπως το Qashqai, αλλά με πλήρη εξοπλισμό σε συστήματα άνεσης και ασφάλειας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Σχεδίαση: Ελκυστικό το Qashqai, το 3008 όμως είναι ψαρωτικό

Το Peugeot 3008 έχει μήκος 4.447 χλστ. και εκφράζει ένα σύγχρονο SUV (219 χλστ. απόσταση από το έδαφος) με premium χαρακτήρα και εντυπωσιακό design. Το τελευταίο τονίστηκε στην ανανεωμένη του έκδοση με τον επιβλητικό προφυλαχτήρα και τα στιλάτα φώτα. Από την άλλη, το 3ης γενιάς Nissan Qashqai (4.425 χλστ.) σχεδιαστικά δείχνει να έχει ακολουθήσει το δρόμο της εξέλιξης σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, δείχνοντας όμως  ελκυστικό και πολύ μοντέρνο, χάρη στα φουτουριστικά φώτα του και στη V-Motion μάσκα.

Εσωτερικά-Χώροι: Αμφότερα ευρύχωρα & με ρremium βλέψεις

Κινητήρες: Πιο «ζωντανό» χαμηλά το Qashqai, πιο οικονομικό το 3008

Στο δρόμο: Super κύλιση και ρεκόρ για το Qashqai, περισσότερος δυναμισμός από το 3008

Η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »