Ντεμπούτο στις 26 Ιανουαρίου για το Audi Activesphere

Ντεμπούτο στις 26 Ιανουαρίου για το Audi Activesphere

2.159 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2022)

Η Audi αποκάλυψε teaser από το πρωτότυπο Activesphere το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στις 26 Ιανουαρίου, όντας το τέταρτο και τελευταίο concept «sphere» και θα έχει τη μορφή ενός ηλεκτρικού κουπέ crossover.

Το 4ο «sphere» ηλεκτρικό πρωτότυπο

Το τέταρτο και τελευταίο πρωτότυπο, το όνομα του οποίου θα έχει την κατάληξη «sphere»  θα παρουσιάσει σύντομα η Audi. Ο λόγος για το concept,  Activesphere, δηλαδή ένα νέο κουπέ-SUV με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και εξοπλισμένο από τεχνολογίες αιχμής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Γυάλινη οροφή και φουσκωμένα φτερά

Μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια η γερμανική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μία εικόνα teaser που δείχνει το όχημα σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο «βουτηγμένο» στο σκοτάδι. Φαίνεται ωστόσο πως το Audi Activesphere θα έχει κεκλιμένη γραμμή οροφής και φουσκωμένα φτερά. Από κει και πέρα η εικόνα που δείχνει το μοντέλο από πάνω παρουσιάζει τη γυάλινη οροφή και μας δίνει μία ματιά από το εσωτερικό, όπου έχει τοποθετηθεί κόκκινη ταπετσαρία.

Ικανή ανάρτηση και ελαστικά παντός εδάφους

Η εταιρεία χαρακτηρίζει το αυτοκίνητο ως την έκφραση της «απόλυτης ελευθερίας» για τους ανθρώπους που απολαμβάνουν την ύπαιθρο. Το κομψό, σπορ σχήμα του αντισταθμίζεται από την εξαιρετική ικανότητα εκτός δρόμου που παρέχεται από την ανάρτηση και τα ελαστικά παντός εδάφους. Το σύστημα κίνησης που το εξοπλίζει είναι ηλεκτρικό, αλλά δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα πληροφορίες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
OPEL