Ο πιο «Βαλκάνιος» ταξιτζής κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη με Mercedes

Ο πιο «Βαλκάνιος» ταξιτζής κυκλοφορεί στην Θεσσαλονίκη με Mercedes

6.458 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2022)

Αυτός ο οδηγός ταξί στην Θεσσαλονίκη δείχνει και με το παραπάνω τον θαυμασμό του στην Πρώην Γιουγκοσλαβία και τον ίδιο τον Τίτο!

Σίγουρα δεν περνά απαρατήρητός!

Αίσθηση προκαλεί τις τελευταίες ώρες η εικόνα που δημοσιεύτηκε σε ομάδα στο Facebook και δείχνει ένα αρκετά «ιδιαίτερο» ταξί να κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Δεν είναι άλλωστε πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο όχημα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και κείμενα που τραβούν την προσοχή πάνω τους, και όταν πρόκειται για ταξί τότε υπάρχει ένας λόγος παραπάνω.

Πιο συγκεκριμένα όπως είδαμε στην ομάδα «Our Balkans - Τα δικά μας Βαλκάνια», ο «ταγμένος» οδηγός ταξί έχει κολλήσει τη σημαία της Σοσιαλιστικής Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας με το χαρακτηριστικό κόκκινο αστέρι, αλλά και αυτοκόλλητο με τα αρχικά «YU» πάνω στο πόρτ-μπαγκαζ του αυτοκινήτου, ενώ το πίσω τζάμι είναι σχεδόν εξολοκλήρου καλυμμένο από τα χρώματα της Γιουγκοσλαβίας και έχει γραμμένη μια φράση από έναν διάσημο λόγο του Τίτο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη σελίδα:
«Ο πιο #Our_Balkans ταξιτζής στην Ελλάδα κυκλοφορεί στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, με σημαία και αυτοκόλλητα της ενιαίας, ομοσπονδιακής Γιουγκοσλαβίας και τα λόγια από ένα διάσημο λόγο του Τίτο:
"Εμείς έχουμε χύσει θάλασσες αίματος για την αδελφότητα κι ενότητα των λαών μας. Και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να αγγίξει ή να καταστρέψει από μέσα αυτή την αδελφότητα κι ενότητα!"
Αν πετύχετε τον συμπαθή οδηγό να του δώσετε τους χαιρετισμούς και τα φιλιά μας γιατί μας έφτιαξε το βράδυ.
»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green