" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Skoda ξεκίνησε την παραγωγή της ανανεωμένης Octavia στο βασικό της εργοστάσιο στη Μλάντα Μπόλεσλαβ της Τσεχίας.

Το αυτοκίνητο θα συνεχίζει να φτιάχνεται σε μονάδες της Ουκρανίας, του Καζακστάν, της Ρωσίας και της Ινδίας. Επιπλέον, στην πορεία του έτους θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο του VW Group στην Αλγερία.

Octavia: Έναρξη παραγωγής

Διαβάστηκε από 4515 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/2/2017

Το best seller μοντέλο των Τσέχων, η Skoda Octavia που πρόσφατα ανανεώθηκε, μόλις ξεκίνησε να παράγεται και ετοιμάζεται να αντεπιτεθεί στην κατηγορία των μεσαίων οικογενειακών μοντέλων.

 
Η Skoda ξεκίνησε την παραγωγή της ανανεωμένης Octavia στο βασικό της εργοστάσιο στη Μλάντα Μπόλεσλαβ της Τσεχίας. Παράλληλα, το αυτοκίνητο που αποτελεί την «καρδιά» της φίρμας θα συνεχίζει να φτιάχνεται σε μονάδες της Ουκρανίας, του Καζακστάν, της Ρωσίας και της Ινδίας. Επιπλέον, στην πορεία του έτους η ανανεωμένη Octavia θα κατασκευάζεται στο νέο εργοστάσιο του VW Group στην Αλγερία.
   
Στο εν λόγω εργοστάσιο της Τσεχίας κατασκευάζεται η Octavia από τις 3 Σεπτεμβρίου του 1996, πέντε μόλις χρόνια μετά την εξαγορά της Skoda από τη Volkswagen. Σε αυτά τα 20 και πλέον χρόνια, η τσέχικη εταιρεία έχει πουλήσει πάνω από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα της Octavia, γεγονός που την καθιστά μακράν το πιο εμπορικό μοντέλο της φίρμας. Μάλιστα, η τελευταία της τρίτη γενιά που λανσαρίστηκε στα τέλη του 2012, έχει προλάβει ήδη να φτιαχτεί σε περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια κομμάτια.

 
  • Διομήδης

    Γενικά μ' αρέσει το octavia γιατί έχει μια σοβαρη, στιβαρή εμφάνιση αλλά το νέο μοντέλο είναι ΧΑΛΙΑ!! του δίνω ένα ωραίο 0

      3
  • Ηλίας

    Είχα σκοπό να το αγοράσω. Το είχα ερωτευτεί. Τώρα έτσι όπως το έκαναν είναι χάλια. Δεν θέλω να το βλέπω.