Το εσωτερικό της νέας E-Class κλέβει τις εντυπώσεις με τη σχεδίαση, την ποιότητα, αλλά και την τεχνολογία του, θυμίζοντας αυτό της κορυφαίας Mercedes S-Class.

Το εσωτερικό της νέας E-Class κλέβει τις εντυπώσεις με τη σχεδίαση, την ποιότητα, αλλά και την τεχνολογία του, θυμίζοντας αυτό της κορυφαίας Mercedes S-Class.

Εσωτερικό: Πολυτέλεια α λα S-Class!

30.066 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2016)

Ίσως το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της νέας Mercedes E-Class και σίγουρα ένα από τα πλεονεκτήματά της, είναι το εντελώς νέο της εσωτερικό. Εδώ, οι άνθρωποι της Mercedes προσπάθησαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα θάλαμο που προσφέρει υψηλά στάνταρ σε ποιότητα και τεχνολογία, με ευδιάκριτη την «αύρα» της κορυφαίας σε αυτό το σημείο, Mercedes S-Class. Αρχικά και σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση την παράσταση κλέβει η παρουσία των δύο προαιρετικών πολύ μεγάλων οθονών 12,3 ιντσών πάνω στο ταμπλό, με την αριστερή να παίζει το ρόλο του πίνακα οργάνων και τη δεξιά να αποτελεί το σημείο όπου απεικονίζονται όλες οι λειτουργίες και υπηρεσίες του συστήματος infotainment. Οι δύο αυτές οθόνες ενοποιούνται μέσω ενός γυάλινου καλύμματος, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα ψηφιακό κόκπιτ, με εξαιρετικά ευδιάκριτες ενδείξεις και γενικότερα εντυπωσιακή παρουσία. Πάνω στην κονσόλα και ακριβώς από κάτω τους συναντούμε 4 στρογγυλούς αεραγωγούς, ενώ γνώριμη είναι η εικόνα από εκεί και κάτω, με αναλογικό ρολόι, λεπτούς διακόπτες και το touchpad του συστήματος πολυμέσων. Το τελευταίο, μπορεί να χειριστεί και από το τιμόνι, μέσω δύο επαναστατικών και άκρως λειτουργικών πάνελ αφής. Στο ποιοτικό κομμάτι, η Mercedes έχει φροντίσει ώστε η νέα E-Class να προσφέρει ακόμη υψηλότερα στάνταρ, με συναρμολόγηση και φινίρισμα που δεν επιδέχεται κριτικής. Τα υλικά, είναι επίσης τα καλύτερα δυνατά, ενώ υπάρχει και μια σειρά από τα απαραίτητα έξτρα πολυτέλειας, όπως άφθονο δέρμα , πραγματικό ξύλο και νέες μεταλλικές επενδύσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center