Εντυπωσιακό σε ποιότητα και τεχνολογία το εσωτερικό του νέου Range Rover Evoque, όπου κυριαρχούν οι δύο οθόνες αφής στην κεντρική κονσόλα.

Το έξτρα σύστημα Ground View προβάλει στην κεντρική οθόνη, μια εικόνα του δρόμου ακριβώς μπροστά και κάτω από τον κινητήρα.

Εντυπωσιακό σε ποιότητα και τεχνολογία το εσωτερικό του νέου Range Rover Evoque, όπου κυριαρχούν οι δύο οθόνες αφής στην κεντρική κονσόλα.

Εσωτερικό: Φουλ της ποιότητας και της οθόνης

19.328 Επισκέψεις στο άρθρο (13/3/2019)

Εμφανώς εμπνευσμένο από αυτό του Velar είναι το υψηλής αισθητικής και ποιότητας εσωτερικό του νέου Evoque. Σαφώς την παράσταση κλέβουν οι δύο οθόνες αφής στην κεντρική κονσόλα με την πάνω, που αφορά κυρίως το σύστημα infotainment, να διαθέτει ρύθμιση κλίσης και την κάτω να ελέγχει κυρίως το σύστημα παραμετροποίησης λειτουργιών και την τετρακίνηση Τerrain Response 2.  To νέο Evoque προσφέρει και  ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, ενώ η κάμερα οπισθοπορείας  προβάλλεται στον κεντρικό καθρέφτη με το πάτημα ενός κουμπιού (το πρωτοείδαμε στο νέο Toyota RAV4). Aίσθηση προκαλεί το έξτρα σύστημα Ground View, το οποίο προβάλει στην κεντρική οθόνη, μια εικόνα του δρόμου ακριβώς μπροστά και κάτω από τον κινητήρα! Η αύξηση του μεταξονίου κατά 21 χλστ. έχει βελτιώσει την ευρυχωρία, οι πόρτες ανοίγουν με μεγαλύτερη γωνία, ενώ ο χώρος αποσκευών των 591 λτ. φτάνει μέχρι τα 1.383 λτ. με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ford
NISSAN