7 φωτογραφίες »

Oι teaser εικόνες του νέου Hyundai Bayon

5.842 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2021)

Το Hyundai Bayon θα τοποθετηθεί κάτω από το Κοna ως το νέο μικρό SUV της κορεάτικης φίρμας και, όπως όλα δείχνουν, θα ξεχωρίζει από τους αντιπάλους του χάρη στην μοντέρνα του σχεδίαση.


Πιστό στη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Hyundai με όνομα «Sensuous Sportiness» θα είναι το νέο μικρό SUV που ετοιμάζει η φίρμα. Οι Κορεάτες αποκάλυψαν μια σειρά από teaser εικόνες του νέου Bayon εστιάζοντας κυρίως στην σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων του νέου μοντέλου.

Οι ομοιότητες με το Kona είναι εμφανείς στο εμπρός μέρος, αφού το Bayon θα έχει επίσης πολύ λεπτά φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρα που θα προσφέρει μεγάλο δυναμισμό στον χαρακτήρα του crossover. Πίσω, το Bayon θα λάβει φώτα boomerang που θα συνδέονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής LED γραμμής, με το έμβλημα της φίρμας να βρίσκεται ακριβώς από κάτω, στην μέση του πορτ-μπαγκάζ.

Η Ηyundai δεν προχώρησε σε κάποια αποκάλυψη σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του νέου της crossover, ωστόσο δεν πιστεύουμε πως θα υπάρξουν εκπλήξεις στην παλέτα των κινητήριων συνόλων.
Συγκεκριμένα, περιμένουμε 3κύλινδρους κινητήρες βενζίνης με την κίνηση να μεταδίδεται αποκλειστικά στους εμπρός τροχούς είτε με μηχανικό είτε με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Οι φήμες κάνουν λόγο πως βασίζεται στο δάπεδο του i20 και θα δανειστεί πολλά μηχανικά μέρη από αυτό, ενώ μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με την κατασκευή μιας Ν έκδοση επιδόσεων,

Το νέο μικρό SUV της φίρμας θα λανσαριστεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021 στην Ευρώπη, κάτι που συνεπάγεται πως η παρουσίαση του Bayon θα λάβει χώρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
 

peugeot
vw