Οι τιμές των 5+1 εκδόσεων του Lexus LBX στην Ελλάδα

5.804 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2024)
Οι τιμές των 5+1 εκδόσεων του Lexus LBX στην Ελλάδα
3 Φωτογραφίες »

- Ευρεία γκάμα για το premium μικρό SUV.
- Υβριδικό με 136 άλογα και με επιλογή τετρακίνησης.
- Πλούσιος ο βασικός εξοπλισμός.
- Από 31.300 ευρώ στην Ελλάδα.

Premium μικρό SUV

Το Lexus LBX, το μικρό SUV της premium μάρκας της Toyota, διατίθεται στην ελληνική αγορά σε 5+1 εξοπλιστικές εκδόσεις και τιμή που ξεκινά από 31.300 ευρώ. Το πολυτελές SUVάκι προσφέρεται αποκλειστικά ως υβριδικό με 136 άλογα, ενώ εμπλουτίζει την γκάμα του και με την επιλογή τετρακίνησης.

5+1 εξοπλιστικές εκδόσεις για το μικρό SUV της Lexus

Μπαίνοντας απ' ευθείας στο κυρίως θέμα, η Lexus έχει δημιουργήσει μια γκάμα εξοπλιστικών εκδόσεων  για να ταιριάζουν καλύτερα στις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής των πελατών. Πέραν λοιπόν της βασικής έκδοσης LBX, η διαθέσιμη γκάμα του μικρού SUV αναλύεται ακόμα σε 4+1 εξοπλιστικές εκδόσεις τις Elegant, Relax, Emotion, Cool και της  limited έκδοσης Original Edition, που παραμένει διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. 

Υβριδικό με 136 άλογα

Ανεξάρτητα από την έκδοση, το Lexus LBX είναι αποκλειστικά υβριδικό και «φοράει» τη νέα γενιά του υβριδικού συστήματος της Toyota, όπου ένας 3κύλινδρος 1.500άρης κινητήρας συνδυάζεται με ένα ηλεκτροκινητήρα. Η συνολική απόδοση είναι στα 136 άλογα και η ροπή στα 185 Nm. Διαθέσιμη είναι επίσης η επιλογή της τετρακίνησης E-four της Lexus, η οποία εισάγει έναν πρόσθετο ηλεκτροκινητήρα στον πίσω άξονα.

Δύο οθόνες στην καμπίνα και όχι μόνο

Στην κεντρική κονσόλα, υπάρχει μια οθόνη αφής 9,8 ιντσών για τη λειτουργία των πολυμέσων Lexus Link Connect, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3 ιντσών κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του σε μοντέλο της Lexus, χάρη στο διαθέσιμο πακέτο Tech. Από κει και πέρα υπάρχουν έως και πέντε θύρες USB γύρω από την καμπίνα και τα smartphone μπορούν να ενσωματωθούν άμεσα στο σύστημα πολυμέσων του αυτοκινήτου – ασύρματα για το Apple CarPlay και με ενσύρματη σύνδεση για το Android Auto.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
fiat