Patres familias: Αρχηγοί της οικογένειας!

Patres familias: Αρχηγοί της οικογένειας!

Οικογενειακά με 3 ISOfix στη πίσω σειρά

58.611 Επισκέψεις στο άρθρο

Υπάρχουν οικογενειακά και οικογενειακά. Τα παρακάτω όμως εκτός από τα κλασικά οικογενειακά γνωρίσματα-πλεονεκτήματά τους, έχουν κάτι ακόμη ξεχωριστό: 3 υποδοχές ISOfix στο πίσω κάθισμα.

Για τα παιδικά καθίσματα στο αυτοκίνητο έχουμε πει πολλά εδώ στο AutoΤρίτη. Το γεγονός ότι τα τροχαία ατυχήματα είναι η No1 αιτία θανάτου για παιδιά από 1 έως 14 ετών είναι συνταρακτικό, και θεωρούμε τη μη χρήση παιδικού καθίσματος «ποινικό αδίκημα». Σκεφτείτε το! Από το αν κάθεται το παιδί σας στο καθισματάκι του, εξαρτάται η ζωή του! Για αυτό, έχουμε δημοσιεύσει πολλά άρθρα σχετικά με τις κατηγορίες στις οποίες χωρίζονται, όπως και στο τι πρέπει να προσέξετε, καταλήγοντας στο ότι τα πιο ασφαλή παιδικά καθίσματα είναι αυτά που κοιτάνε προς τα πίσω και δένουν με ISOfix. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Με βάση το παραπάνω δεδομένο, επιλέξαμε 5 οικογενειακά μοντέλα τα οποία έχουν ένα ακόμη χαρακτηριστικό: Διαθέτουν 3 υποδοχές ISOfix στο πίσω κάθισμα. Εφόσον η χρήση παιδικού καθίσματος είναι από τον ΚΟΚ υποχρεωτική μέχρι τα 12 έτη, θεωρούμε πως αρκετοί γονείς θα βρουν αυτές τις σελίδες ενδιαφέρουσες…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
vw