Το πακέτο εξοπλισμού που αφορά την εξωτερική εμφάνιση περιλαμβάνει πολλά χρώματα όπως, μαύρο, polar λευκό obsidian μαύρο, iridium ασημί, selenite γκρι και design diamond λευκό.

H νέα αυτή έκδοση λανσαρίστηκε στην Γερμανία και επρόκειτο να φτάσει στις αντιπροσωπείες τον φετινό Αύγουστο.

Η Μercedes μόλις προσέθεσε μια νέα έκδοση για τα GLE Coupe μοντέλα με την ονομασία OrangeArt Edition.

Παρόμοια αισθητική παρατηρούμε και στον εσωτερικό διάκοσμο, όπου τα καθίσματα και το εσωτερικό των θυρών είναι ντυμένα από δέρμα Nappa και ίνες Dinamica με πορτοκαλί και γκρι ραφές.

OrangeArt έκδοση για Mercedes GLE Coupe

2.421 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/6/2017

H Mercedes αποκάλυψε την OrangeArt έκδοση για τα μοντέλα GLE Coupe. Δείτε τις τιμές και τι περιλαμβάνει.

 
Η Μercedes μόλις προσέθεσε μια νέα έκδοση για τα GLE Coupe μοντέλα με την ονομασία OrangeArt Edition.

H νέα αυτή έκδοση λανσαρίστηκε στην Γερμανία και επρόκειτο να φτάσει στις αντιπροσωπείες τον φετινό Αύγουστο με δύο διαφορετικά πακέτα: ένα για το εξωτερικό και το άλλο για τον εσωτερικό διάκοσμο που μπορούν να αποκτηθούν με 6.783 ευρώ συνολικά  για τις GLE 350d Coupe, GLE 400 Coupe και GLE 500 Coupe και με 3.155 ευρώ για την AMG GLE 43 Coupe.

Το πακέτο εξοπλισμού που αφορά την εξωτερική εμφάνιση περιλαμβάνει πολλά χρώματα όπως, μαύρο, polar λευκό obsidian μαύρο, iridium ασημί, selenite γκρι και design diamond λευκό. Όποιο χρώμα και αν επιλεχτεί, μπορεί να συνδυαστεί με πορτοκαλί λεπτομέρειες χαμηλά στον προφυλακτήρα και 21 ιντσών ΑΜG ζάντες αλουμινίου με μαύρες και πορτοκαλί λεπτομέρειες.
 
Παρόμοια αισθητική παρατηρούμε και στον εσωτερικό διάκοσμο, όπου τα καθίσματα και το εσωτερικό των θυρών είναι ντυμένα από δέρμα Nappa και ίνες Dinamica με πορτοκαλί και γκρι ραφές. Οι υπόλοιπες αλλαγές αφορούν το τριάκτινο τιμόνι που είναι ντυμένο και αυτό με μαύρο δέρμα Νappa και σπορτίφ πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι.

Δείτε τον αναλυτικό πίνακα.