Πακέτο της Lexus ανεβάζει επίπεδο την εμφάνιση του IS
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πακέτο της Lexus ανεβάζει επίπεδο την εμφάνιση του IS

2.210 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2022)

Ένα ειδικό πακέτο εμφάνισης τόσο για το IS 350 όσο και για το IS 500 προσφέρει στους πελάτες της η Lexus.

Special Appearance Package από τη Lexus για το IS

Τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την εμφάνιση του IS δίνει στους πελάτες της η Lexus. Η πολυτελής ιαπωνική φίρμα μετά τη σημαντική σχεδιαστική αναθεώρηση που πρόσφερε το προηγούμενα χρόνια στο σεντάν εισάγει πλέον το Special Appearance Package, που αφορά τα IS 350 και IS 500.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αλλάζουν εμφάνιση τα IS 350 και IS 500

Όπως αναφέρει και η ονομασία του πακέτου, οι αλλαγές αφορούν την εμφάνιση. Το φινίρισμα του IS 500 F Sport Premium αποτελείται από εξωτερική βαφή Molten Pearl (πορτοκαλί) και μαύρο εσωτερικό NuLuxe. Το αυτοκίνητο λαμβάνει επίσης μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών, μοναδικά διακοσμημένα πατάκια που ταιριάζουν στο χρώμα και ταιριαστές θήκες κλειδιών. Η Lexus θα περιορίσει την παραγωγή του ειδικού IS σε μόλις 150 μονάδες.
 
Το πακέτο Special Appearance θα είναι επίσης διαθέσιμο στο IS 350 F Sport. Η Lexus θα παράγει 480 μοντέλα. Όλα θα είναι βαμμένα σε Incognito χρώμα (γκρι απόχρωση) με μαύρο Obsidian καπό και οροφή και μαύρο εσωτερικό NuLuxe. Ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών Enkei με σκούρο φινίρισμα ολοκληρώνουν την οπτική αναβάθμιση.

Η έκδοση F Sport Design διαθέσιμη στο πισωκίνητο και στο τετρακίνητο

Από κει και πέρα για την αγορά των ΗΠΑ η Lexus προχώρησε σε κάποιες αλλαγές στην γκάμα του IS. Μεταξύ αυτών η εταιρεία σημείωσε ότι θα πουλάει το μοντέλο F Sport Design τόσο σε πισωκίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις. Η μάρκα εισάγει ακόμα και ένα πακέτο χειρισμού, το οποίο προσθέτει προσαρμοζόμενη μεταβλητή ανάρτηση και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στα πισωκίνητα μοντέλα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center