30 μοντέλα XF Sportbrake σε ένα μόνο πελάτη πρέπει να παραδώσει η εταιρεία.

Παραγγελία «μαμούθ» στην Jaguar

4.905 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2017)

«Με τέτοιους πελάτες δεν φοβόμαστε τίποτα». Αυτό φαίνεται πως είπαν οι άνθρωποι της Jaguar όταν αντίκρισαν το μέγεθος της παραγγελίας για την XF Sportbrake.

Μία παραγγελία την οποία θα ζήλευαν ακόμα και… καφετέριες έφτασε στα γραφεία της Jaguar, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ, πρέπει να κατασκευάσει και να αποστείλει 30 μοντέλα XF Sportbrake σε ένα μόνο πελάτη.
 
Ο συγκεκριμένος πελάτης λοιπόν είναι η εταιρεία Portfolio Cars, η οποία έχει έδρα το Λονδίνο και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τα αυτοκίνητα για την μεταφορά VIP προσώπων. Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρεία φαίνεται πως έχει μια προτίμηση στα μοντέλα της Jaguar, καθώς κατά το παρελθόν έχει ξανακάνει παρόμοιες παραγγελίες.
Πιο αναλυτικά, το 2015 η εταιρεία παρέλαβε 18 XF sedan και 2 XJ, ενώ στα τέλη του περασμένου έτους παρήγγειλε άλλες 8 XJ και 38 XF sedan. Μέσα στο 2017 πρόσθεσε στον λογαριασμό της άλλες 10 XF, ενώ αν προσθέσει κανείς και αυτή τη παραγγελία ο συνολικός αριθμός αυτοκινήτων φτάνει τα 106!!
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Portfolio Cars, Peter Buchanan, η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών είναι πολύ καλή, με τον Buchanan να αναφέρει πως  προσβλέπει στο μέλλον να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο ο στόλος τους.  

peugeot
test center