Peugeot 2008: Hi-tech, best seller SUV με 22 χιλιάρικα
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Peugeot 2008: Hi-tech, best seller SUV με 22 χιλιάρικα

9.475 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2021)

Το best-seller μικρό SUV της Peugeot, το 2008 προσφέρεται στο ελληνικό κοινό σε έξι εξοπλιστικές εκδόσεις με βενζίνη, diesel αλλά και ηλεκτρικό και τιμή από 22.000 ευρώ.

Κορυφή το Νοέμβριο στις ελληνικές πωλήσεις

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το Peugeot 2008 αποτέλεσε την κορυφαία επιλογή των Ελλήνων αγοραστών τον Νοέμβριο του 2021, τερματίζοντας στην πρώτη θέση των συνολικών πωλήσεων! Το best-seller SUV είναι ένα από τα καμάρια της γαλλικής φίρμας, συνδυάζοντας σε ένα πακέτο το μεγάλο τεχνολογικό υπόβαθρο, τον σύγχρονο σχεδιασμό και την μέγιστη ασφάλεια που θα απαιτήσει ο οποιοσδήποτε από ένα αυτοκίνητο στις μέρες μας!
 

Βενζίνη, diesel και ηλεκτρικό το Peugeot 2008

Το Peugeot 2008 διατίθεται από 22.000 ευρώ έχοντας μία ευρεία γκάμα κινητήρων και εκδόσεων. Συγκεκριμένα εξοπλίζεται με τον 1,2 λίτρων PureTech κινητήρα βενζίνης σε απόδοση 100, 130 και 155 ίππων και τον 1,5 λίτρων BlueHDi (από 23.800 ευρώ), σε εκδόσεις 110 ή 130 ίππων, με τις ισχυρότερες εκ των οποίων, να συνδυάζονται με το «βελούδινο» αυτόματο κιβώτιο ΕΑΤ8, που έρχεται μετά το 6άρι χειροκίνητο το οποίο αποτελεί την επιλογή στη βάση της γκάμας. Από τη μεριά του το αμιγώς ηλεκτρικό e-2008 (από 36.900 ευρώ) εφοδιάζεται με ένα ηλεκτρικό σύστημα κίνησης 136 ίππων και αποτελεί την «πράσινη» επιλογή για αυτούς που επιθυμούν να κινηθούν χωρίς ρύπους τόσο εντός όσο και εκτός πόλης.
 

Έξι εκδόσεις με πλούσια τη βασική

Έξι εξοπλιστικές εκδόσεις και συγκεκριμένα τις Active, Active Plus, Allure, Allure Plus, GT και GT Plus, μπορεί κάποιος να βρει στο γαλλικό B-SUV. Από τη βάση του και την έκδοση Active ο εξοπλισμός του γαλλικού SUV είναι αρκετά ικανοποιητικός. Σε αυτή θα βρει μεταξύ άλλων: Cruise control, έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό για το σύστημα ψυχαγωγίας με Apple CarPlay / Android Auto / MirrorLink, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός & πίσω, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, ABS, ESP, Active Safety Brake με camera (αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης με λειτουργία ημέρας & αναγνώριση πεζών), Distance Alert / Forward collision warning (προειδοποίηση για κίνδυνο σύγκρουσης), Lane Keeping Assist (προειδοποίηση & διόρθωση σε περίπτωση ακούσιας απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας με αναγνώριση της άκρης του δρόμου, ακόμα και χωρίς διαγράμμιση) και σύστημα αναγνώρισης και ειδοποίησης υπέρβασης του ορίου ταχύτητας.
 

Υπέρ του δέοντος ικανοποιητικές οι Allure και Allure Plus

Ανεβαίνοντας ακόμα περισσότερο στη βαθμίδα των εκδόσεων και φτάνοντας στην πιο δημοφιλή, μεσαία έκδοση, την Allure (από 23.900 ευρώ), εκεί θα συναντήσει κανείς τον εξοπλισμό της βασικής Active έκδοσης προσθέτοντας ακόμα: LED φωτιστικά σώματα μπρος και πίσω, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, το σύστημα Driver Attention Alert (ενεργό σύστημα ανίχνευσης έλλειψης προσοχής οδηγού) & Coffee Break Alert (ειδοποίηση υπέρβασης χρόνου οδήγησης χωρίς στάση), 4 θύρες USB, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών. Στην έκδοση Allure Plus (από 25.400 ευρώ) θα προστεθεί ακόμα το προσαρμοζόμενο cruise control, σύστημα Multimedia & Navigation με οθόνη αφής 10 ιντσών High Definition και ψηφιακός πίνακας οργάνων 10, μεταξύ άλλων.   Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO