Από τη βασική κι όλας έκδοση, το Nissan Qashqai ικανοποιεί με τον διάκοσμο και την ποιότητα κατασκευής του. Στις πιο πλούσιες εκδόσεις ωστόσο αποκτά και έντονα σύγχρονο χαρακτήρα τόσο σε αισθητικό όσο και τεχνολογικό επίπεδο.

Το σύστημα infotainment NissanConnect περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνης αφής 7 ιντσών και διακρίνεται για την ευκρίνειά του, την απεικόνιση και τη συνδεσιμότητά του.

Εσωτερικό: Καλή ποιότητα και ευχάριστος διάκοσμος σε όλες τις εκδόσεις

57.835 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2019)

To εσωτερικό του Qashqai είναι σύγχρονο σχεδιαστικά και καλό ποιοτικά σε όλες του τις εκδόσεις, με την κάθε μία ωστόσο μετά της βασικής, να προσθέτει επιπλέον πόντους σε όλα τα επίπεδα. Ο high-tech χαρακτήρας του εντείνεται έτσι με την προσθήκη του συστήματος infotainment NissanConnect καθώς και από τα συστήματα υποβοήθησης και άνεσης που συναντάμε από το επίπεδο εξοπλισμού N-Connecta και πάνω. Ο ευχάριστος διάκοσμος ενισχύεται από την καλή εργονομία και την ψηλή θέση οδήγησης, ενώ το αφρώδες υλικό του ταμπλό έχει πολύ καλή συναρμογή ενώ και το φινίρισμα είναι προσεγμένο, συμπληρώνοντας το καλό ποιοτικό του προφίλ. Στον προαιρετικό εξοπλισμό του ανήκουν στοιχεία όπως τα φουλ δερμάτινα καθίσματα, το ηχοσύστημα υψηλής απόδοσης της Bose κ.α. δίδοντας έτσι ευκαιρία για να διαμορφώσει κανείς το Qashqai του σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο και ανάγκες, αναβαθμίζοντας φυσικά και τον διάκοσμο γενικότερα. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

MERCEDES NEW RANGE
OPEL