• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Porsche 718 Boxster είναι πολλά περισσότερα από ένα νέο μοντέλο και προσπαθεί να το δηλώσει αυτό με την ονομασία της και όχι μόνο. Δείτε τι καινούργιο φέρνει.

Porsche 718 Boxster

6.596 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/6/2016

Με την ριζικά διαφοροποιημένη επόμενη γενιά Boxster, η Porsche εισέρχεται σε μια νέα για αυτήν εποχή, την εποχή των 4κύλινδρων υπερτροφοδοτούμενων κινητήρων. Ας τη δούμε όμως αναλυτικά την 718 Boxster και τις αλλαγές που φέρνει.

 
What is new
Νέα γενιά Boxster
Αλλαγή ονομασίας
Με turbo κινητήρες 300 και 350 ίππων

Συμπληρώθηκαν ήδη 20 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της πιο προσιτής τότε Porsche στην γκάμα, της Boxster. Η πρώτη της γενιά ήταν αποκλειστικά αυτό, ωστόσο σαν το παλιό καλό κρασί η ιδέα ωρίμασε και έφτασε η δεύτερη γενιά της να αποτελεί την μικρή 911. Η ολοκαίνουρια 3η γενιά της Boxster αλλάζει όνομα, εμφάνιση και κινητήρες αλλά δεν αλλάζει με τίποτα τον χαρακτήρα της baby 911 που της έχει προσδώσει η Porsche. Η νέα 718 Boxster είναι η πρώτη Porsche στην ιστορία με 4κύλινδρο turbo κινητήρα, όπως και η θρυλική, αλλά αγωνιστική, 718 του παρελθόντος της οποίας το όνομα δανείζεται. Ο κωδικός «718» συμβολίζει μικρό βάρος, αυξημένη ταχύτητα και αγωνιστικές καταβολές.