Πράσινη και... κολασμένη στη νέα της έκδοση η Mercedes-AMG A 45 S
8 Φωτογραφίες »

Πράσινη και... κολασμένη στη νέα της έκδοση η Mercedes-AMG A 45 S

44.012 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2024)

- Ειδική και περιορισμένη έκδοση της «καυτής» Mercedes-AMG A 45 S.
- Με έξτρα εξοπλισμό αξίας 14.280 ευρώ.
- Βαμμένη στο εντυπωσιακό πράσινο Green Hell Magno χρώμα.
- Διατηρούνται αυτούσια τα 421 άλογα από 2λιτρο μοτέρ.

Ειδική και περιορισμένη έκδοση της «καυτής» Mercedes-AMG A 45 S

Μία νέα ειδική έκδοση της AMG A 45 S 4MATIC+ προσφέρει η Mercedes. Ερχόμενη σε ένα εντυπωσιακό πράσινο χρώμα που ονομάζεται «Green Hell Magno», η νέα... κολασμένη Mercedes-AMG A 45 S θα είναι διαθέσιμη προς πώληση μέχρι το τέλος του 2024, έχοντας επιπλέον εξοπλισμό από το στάνταρ μοντέλο, αξίας 14.280 ευρώ!

Βαμμένη στο εντυπωσιακό πράσινο Green Hell Magno χρώμα

Όπως προαναφέραμε, στη νέα της περιορισμένη έκδοση, η Mercedes-AMG A 45 S παρουσιάστηκε σε μία αποκλειστική εξωτερική πράσινη απόχρωση που ονομάζεται Green Hell Magno. Το όνομα της απόχρωσης είναι εμπνευσμένο από την πίστα του Nürburgring Nordschleife, που αποκαλείται «πράσινη κόλαση» στου κύκλους των petrolheads. Μάλιστα, η γερμανική μάρκα αναφέρει πως η Green Hell Magno προσφέρεται για πρώτη φορά στην κατηγορία των compact μοντέλων. Από κει και πέρα, βλέπουμε πως η πράσινη απόχρωση συμπληρώνεται από κίτρινες πινελιές και έξτρα γραφικά, όπως ρίγες, το έμβλημα AMG που κοσμεί το καπό και τα γράμματα «A 45 S» που διακοσμούν τις πόρτες. Οι ζάντες 19 ιντσών της συγκεκριμένης έκδοσης έχουν φινίρισμα σε μαύρο ματ χρώμα με κίτρινες πινελιές, ενώ μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών συναντούμε το έμβλημα AMG στην τάπα καυσίμου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Mercedes προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εξοπλίσουν την ειδική αυτή Mercedes-AMG A 45 S με τα προαιρετικά πακέτα AMG Night, AMG Night ΙΙ και AMG Aerodynamics, για να κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό το μοντέλο.

Εσωτερικό ανάλογο του εξωτερικού

Στο εσωτερικό, η Green Hell Magno, Mercedes-AMG A 45 S διαθέτει τεχνητό δέρμα Artico και ταπετσαρία μικροϊνών Microcut. Οι λαμπερές κίτρινες πινελιές εντοπίζονται στα καθίσματα με τη μορφή των ραφών και όχι μόνο, αφού παρατηρούμε πως ένα μέρος των  καθισμάτων φέρει αυτή την απόχρωση, ενώ το ίδιο ισχύει και για το λογότυπο «45 s» στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Διατηρούνται αυτούσια τα 421 άλογα από 2λιτρο μοτέρ

Για όσους αναρωτιούνται, κάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλαγές. Ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας των 2,0 λίτρων αποδίδει τους ίδιους 421 ίππους και 500 Nm ροπής. Η ισχύς μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου οκτατάχυτου κιβωτίου. Ο συνδυασμός αυτός δίνει τη δυνατότητα στο μοντέλο να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 270 χλμ./ώρα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
NISSAN