Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Audi Q7
15 Φωτογραφίες »

Πρεμιέρα για το ανανεωμένο Audi Q7

8.229 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2024)

- Για πρώτη φορά με νέα έξυπνα Laser φώτα και νέες υπογραφές.
- Με περισσότερο στάνταρ εξοπλισμό.
- Αναβαθμισμένη καμπίνα και infotainment που υποστηρίζει νέες εφαρμογές.
- Με βενζίνη-diesel έως 340 άλογα.

Ανανεώθηκε το Audi Q7

Πρεμιέρα έκανε το ανανεωμένο Audi Q7, το οποίο αποκτά νέο «πρόσωπο» και για πρώτη φορά προσαρμόσιμους προβολείς μπροστά και πίσω. Νέα χρώματα, περισσότερες τεχνολογίες έρχονται επίσης ως μέρος της ανανέωσης, την ώρα που το γερμανικού SUV θα είναι διαθέσιμο στους ευρωπαίους αγοραστές το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Από 79.300 ευρώ ξεκινούν οι τιμές του στη Γερμανία.

Νέα έξυπνα Laser φώτα και νέες υπογραφές

Το φρεσκαρισμένο Q7 ξεχωρίζει από το προ ανανέωσης μοντέλο αρχής γενομένης από την νέα έκδοση της μάσκας Singleframe της Audi. Η μάσκα του μοντέλου έχει μεγαλώσει τις διαστάσεις της, ενώ κοσμείται και από ένα χοντρό οκταγωνικό περίβλημα σε μαύρο ή νίκελ φινίρισμα. Το κάτω μέρος, φέρει επανασχεδιασμένους αεραγωγούς στις γωνίες, που έχουν κατακόρυφο προσανατολισμό. Η μεγαλύτερη ωστόσο αλλαγή είναι στα φωτιστικά σώματα. Αυτά αν και δεν έχουν αλλάξει ραγδαία το σχεδιασμό τους είναι πλέον (προαιρετικά) τεχνολογίας HD Matrix Laser, έχοντας τη δυνατότητα να προσαρμοστούν. Λειτουργούν με 24 LED και μία δίοδο Laser υψηλής ισχύος το καθένα. Το φως Laser ενεργοποιείται πάνω από τα 70 χλμ./ώρα και αυξάνει σημαντικά το εύρος της δέσμης των μεγάλων φώτων. Νέο στοιχείο για τους κορυφαίους προβολείς είναι και οι digital υπογραφές των φώτων ημέρας. Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν μία από τις τέσσερις υπογραφές φωτισμού και αυτό ισχύει και για τα ενημερωμένα πίσω φώτα LED.

Με περισσότερο στάνταρ εξοπλισμό

Το  βασικό μοντέλο αποκτά τώρα ως στάνταρ στο εσωτερικό του ραφές σε χρώμα που να δημιουργεί αντίθεση με το υπόλοιπο, ζάντες 19 ιντσών, αλουμινένιες ράγες οροφής και κάμερα οπισθοπορείας με υποβοήθηση στάθμευσης. Φυσικά παρών είναι και ο προαιρετικός εξοπλισμός με πολλά, διαφορετικά χαρακτηριστικά. Προσφέρονται τρία νέα εξωτερικά χρώματα (Ascari Blue, Sakhir Gold και Chili Red) και διατίθενται νέες επιλογές τροχών, που κυμαίνονται από 20 έως 22 ίντσες.

Υποστηρίζει νέες εφαρμογές το infotainment

Στο κομμάτι των τεχνολογιών, εφαρμογές από τρίτους παρόχους είναι διαθέσιμες για πρώτη φορά, επιτρέποντας για παράδειγμα στους οδηγούς να χρησιμοποιήσουν εφαρμογές όπως το Spotify απευθείας μέσω του συστήματος infotainment του Q7. Φυσικά, πολλά παραμένουν και τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και ασφάλειας.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ford
NISSAN