Προ των πυλών το ηλεκτρικό Abarth 500

Προ των πυλών το ηλεκτρικό Abarth 500

1.950 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2022)

To ηλεκτρικό Fiat 500 θα λάβει πολύ σύντομα Abarth έκδοση επιδόσεων, κάτι που θα το κάνει αυτόματα το πρώτο ηλεκτρικό Abarth στην ιστορία.

Μέσα στο 2022 το ντεμπούτο του ηλεκτρικού Abarth 500

Έκδοση Abarth στο ηλεκτρικό 500ράκι ετοιμάζεται να δώσει η Fiat και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα ακολουθήσουν παρόμοιες εκδόσεις και για τα μελλοντικά αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της ιταλικής φίρμας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

CEO Abarth: «H ανάπτυξη του Abarth είναι πιο περίπλοκη από ό,τι περίμενα»

Το επερχόμενο ηλεκτρικό Abarth 500 θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την υπο-μάρκα, αφού θα αποτελέσει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό στην ιστορία της. Ο CEO Οlivier Francois δήλωσε: «Ενάμιση χρόνο πριν είπε πως δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουμε μια Abarth έκδοση του ηλεκτρικού 500. Τα ηλεκτρικά είναι fun to drive ήδη. Τα καλά νέα είναι πως δουλεύουμε πάνω στην ανάπτυξη του αυτοκινήτου αυτού και σύντομα η διαδικασία αυτή θα ολοκληρωθεί».

Τα κακά νέα σύμφωνα με τον ίδιο είναι πως «η ανάπτυξή του είναι πιο περίπλοκη από ότι περίμενα. Εάν θέλεις να φτιάξεις ένα πραγματικό Abarth δεν αλλάζεις μόνο το ηλεκτρικό σύνολο. Όταν βρεις την ισχύ και την ροπή που θέλεις, χρειάζεται μια άλλη μετάδοση ή άλλα φρένα. Όλα πρέπει να προσαρμοστούν ξανά».

«Διαφορετικό το κοινό της Abarth από αυτό της Fiat»

Ο Francois υποσχέθηκε επίσης να συμπεριλάβει τους οπαδούς της Abarth στην ανάπτυξη των επόμενων μοντέλων της φίρμας σημειώνοντας: «To μάρκετινγκ της Abarth είναι διαφορετικό από αυτό της Fiat. Οι φίλοι της Abarth δεν θα αγόραζαν ένα Fiat. Στοχεύουν σε διαφορετικό κοινό. Μέσω των social media θα μας βοηθήσουν στην διαδικασία ανάπτυξης των αυτοκινήτων μας».

Ηλεκτροκίνητη και η Abarth!
- Έρχεται το πρώτο ηλεκτρικό Abarth
- Μέσα στο 2022 το ντεμπούτο του
- CEO Abarth: «H ανάπτυξη του Abarth είναι πιο περίπλοκη από ό,τι περίμενα»
Θα αγοράζατε ένα ηλεκτρικό Abarth ή πιστεύετε πως η σπορ οδήγηση είναι συνυφασμένη με τα θερμικά μοτέρ;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center