Το όνομα του SUV έχει γίνει γνωστό πως θα είναι Κοmendant.

Η ισχύς του θα πηγάζει από έναν V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,4 λίτρων.

Πρώτες εικόνες από το SUV του Πούτιν

3.652 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2020)

Την πρώτη του εμφάνιση έκανε το πρωτότυπο Κοmendant ενώ έκανε τις δοκιμές του κάτω από βαρύ καμουφλάζ στην Σκανδιναβία. Ιδού οι πρώτες πληροφορίες.

H Lada είναι σε θέση να καλύπτει πολλές από τις ανάγκες των Ρώσων σε ό,τι έχει να κάνει με την κατηγορία των SUV, ωστόσο πλέον, η Aurus αρχίζει να μπαίνει και αυτή στην συζήτηση. Οι δύο ρωσικές εταιρείες πάντως δεν θα γίνουν άμεσοι ανταγωνιστές αφού η Aurus δραστηριοποιείται στην κατασκευή premium αυτοκινήτων, όπως άλλωστε έχει αποδείξει από το Senat σεντάν και το Arsenal μεγάλο minivan.

Aυτές τις μέρες ήρθαν στο φως οι πρώτες φωτογραφίες του μοντέλου, ενώ αυτό βρισκόταν σε δοκιμές σε κάποια περιοχή της Σκανδιναβίας, ωστόσο είναι φανερό πως η ανάπτυξή του δεν έχει ολοκληρωθεί αφού, εξωτερικά, έλειπαν τα πίσω φωτιστικά σώματα και ο διαχύτης και, στην καμπίνα του θα υπάρχουν σαφείς διαφοροποιήσεις που θα προσφέρουν στους επιβάτες περισσότερη πολυτέλεια και άνεση.

Το όνομα του SUV έχει γίνει γνωστό πως θα είναι Κοmendant και ουσιαστικά θα πρόκειται για την υπερυψωμένη έκδοση του Senat σεντάν, από το οποίο θεωρείται σίγουρο πως θα δανειστεί πολλά στοιχεία. Όπως και το Senat, το SUV θα αναπτυχθεί από τις εταιρείες Central Scientific Research Automobileκαι Automotive Engines Institute.

Η ισχύς του θα πηγάζει από έναν V8 κινητήρα χωρητικότητας 4,4 λίτρων με απόδοση 600 άλογα και 880 Nm ροπής σε συνδυασμό με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 62 ίππων. Η κίνηση θα μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 9τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Η παραγωγή του SUV στην τελική του μορφή θα αρχίσει το 2022.
 

peugeot
NISSAN