Πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του Tesla Cybertruck
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του Tesla Cybertruck

1.833 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2023)

Το Tesla Cybertruck βρίσκεται προ των πυλών και τώρα έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια καλή ματιά στο εσωτερικό του, χάρη στις εικόνες που διέρρευσαν.

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Tesla Cybertruck σε έκδοση παραγωγής μετά την πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης της μάρκας για τους επενδυτές της. Οι εικόνες αυτές προέρχονται από έναν χρήστη του φόρουμ Cybertruck Owners Club που φαίνεται πως ήταν παρών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Νέας σχεδίασης τιμόνι, μεγάλη οθόνη και χωρίς κουμπιά

Το τιμόνι του Cybertruck έχει σχήμα που δεν έχουμε ξαναδεί σε μοντέλο της Tesla, αφού, με την πρώτη ματιά μοιάζει με ένα είδος υβριδίου μεταξύ του τιμονιού Yoke του Model S και ενός κλασικού στρογγυλού τιμονιού. Το σχήμα του νέου τιμονιού είναι οκταγωνικό και φαίνεται πως είναι πιο εργονομικό από το Yoke, ωστόσο ήδη υπάρχουν φωνές που λένε πως δεν είναι κατάλληλο για ένα τέτοιο μεγάλο όχημα.

Δίπλα στο τιμόνι βλέπουμε επίσης μια τεράστια οθόνη που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό, το μέγεθος της οποίας υπολογίζεται πως θα φτάνει τις 15 ίντσες. Πιο κάτω, βλέπουμε πως το κεντρικό τούνελ θα έχει ορθογώνιο σχήμα και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Ακόμα, τα φυσικά μπουτόν λάμπουν διά της απουσίας τους, αφού όλες οι ρυθμίσεις για λειτουργίες όπως ο κλιματισμός και η ρύθμιση των καθισμάτων θα γίνεται μέσα από την οθόνη.

Πότε έρχεται το Cybertruck

Σύμφωνα με τον Elon Musk, τα πρώτα Cybertruck θα αρχίσει να πωλείται, αρχικά μόνο στις ΗΠΑ, από αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο η μάρκα είναι γνωστή για τις καθυστερήσεις στο λανσάρισμα νέων μοντέλων, οπότε μην εκπλαγείτε αν υπάρξουν καθυστερήσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
CITARO
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel