Πώς θα ήταν ένα Tesla Model 3 hatchback

2.065 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2024)
Πώς θα ήταν ένα Tesla Model 3 hatchback
2 Φωτογραφίες »

- Το καθαρό εισόδημα της Tesla έπεσε κατά 55% μα οι επενδυτές «ποντάρουν» στην παραγωγή ενός φθηνού ηλεκτρικού
- Το φθηνό ηλεκτρικό θα μπορούσε να είναι η hatchback μορφή του Tesla Model 3

Το καθαρό εισόδημα της Tesla έπεσε κατά 55% μα οι επενδυτές «ποντάρουν» στην παραγωγή ενός φθηνού ηλεκτρικού

Η Tesla ανακοίνωσε πρόσφατα τα οικονομικά αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου της και τα πράγματα δεν φαίνονται καλά: Μεταξύ άλλων, σημειώθηκε πτώση της τάξης του 55% στο καθαρό της εισόδημα, ενώ αναμένεται η απόλυση έως και 2.700 εργαζομένων. Στον αντίποδα, η μη πτώση των μετοχών της εταιρείας, δείχνουν μια πίστη από το επενδυτικό κοινό προς αυτήν, με τους περισσότερους να «ποντάρουν» σε κάποιον «κρυφό άσσο» της εταιρείας: Ένα φθηνό ηλεκτρικό.

Το φθηνό ηλεκτρικό θα μπορούσε να είναι η hatchback μορφή του Tesla Model 3

Τι κι αν προ ημέρων, το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ανέφερε ότι η Tesla σταμάτησε την ανάπτυξη του Model 2, του κατά πολλούς project που θα αποτελούσε το «φθηνό ηλεκτρικό». Ένας ψηφιακός σχεδιαστής με το όνομα Theottle, παρουσίασε το δικό του σχέδιο γι αυτό το project: Ένα Tesla Model 3 σε hatchback μορφή.

Ο συγκεκριμένος σχεδιαστής δεν καταπιάνεται για πρώτη φορά με τα της αμερικάνικης εταιρείας. Πριν από οκτώ έτη, όταν και η Tesla παρουσίασε πρώτη φορά το Model 3, ο Theottle πήρε ως βάση μια Alfa Romeo Giulietta τρίτης γενιάς για να αποτυπώσει τη δική του άποψη για την hatchback μορφή του Model 3. Τώρα, η προσέγγισή του δε διαφέρει τρομερά, καθώς χρησιμοποιεί μέρος της Giullietta για να παρουσιάσει τη - δική του - ανανεωμένη έκδοση του Tesla Model 3 hatchback. Η πίσω όψη έχει πολλά κοινά με το ιταλικό μοντέλο, αν εξαιρέσουμε τα φώτα που είνα ίδια, ενώ η μπροστινή όψη είναι ίδια με το από το Mode 3 σεντάν.


 


Η εκδοχή ενός Tesla Model 3 Hatchback από σχεδιαστή
2 Φωτογραφίες »

Η εκδοχή ενός Tesla Model 3 Hatchback από σχεδιαστή

citroen
KIA