Εκρηκτική θα είναι η επερχόμενη νέα Ferrari F12M, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν. (Εδώ σε ανεξάρτητη σχεδιαστική άποψη)

Εκρηκτική θα είναι η επερχόμενη νέα Ferrari F12M, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν. (Εδώ σε ανεξάρτητη σχεδιαστική άποψη)

Πύραυλος η νέα F12Μ!

6.375 Επισκέψεις στο άρθρο (6/2/2017)

Διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και άλλες πληροφορίες για την επερχόμενη Ferrari F12M, σε forum του εξωτερικού.

Επίσημα, ο διάδοχος της Ferrari F12 Berlinetta δεν έχει κάνει ακόμη την πρώτη του εμφάνιση και εμείς προς το παρόν έχουμε δει, μόνο σχεδιαστικές απόψεις από ανεξάρτητες πένες. Ωστόσο, σύμφωνα με φήμες που έρχονται από το εξωτερικό, το νέο μοντέλο παρουσιάστηκε σε ειδική, ιδιωτική εκδήλωση σε ελάχιστα άτομα, όπου οι άνθρωποι της Ferrari  αποκάλυψαν και ελάχιστα τεχνικά στοιχεία για αυτό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πιο συγκεκριμένα, ένα μέλος των Ferrari Chat forums προέβη στην αποκάλυψη αυτή, ανακοινώνοντας ότι το νέο μοντέλο θα φέρει έναν ατμοσφαιρικό V12 6,5 λίτρων. Ο κινητήρας αυτός θα αποδίδει 812 ίππους και 718 Nm ροπής, μια αύξηση 72 ίππων σε σχέση με την F12 που αντικαθιστά και 31 ίππους πιο ισχυρό από την F12 TDF. Το εν λόγω «βαθύ λαρύγγι» αποκάλυψε και τον χρόνο 0-100 για την νέα Ferrari, ο οποίος θα είναι κάτω από 3 δευτερόλεπτα, με τα 200 χμ/ώρα να έρχονται σε λιγότερα από 8 δευτερόλεπτα.

Σύμφωνα και με περισσότερες πληροφορίες, το νέο αυτοκίνητο θα φέρει σασμάν έως και 40% γρηγορότερο στις αλλαγές, ένα νέο σύστημα ηλεκτρικής υποβοήθησης τιμονιού αλλά και την τελευταία εκδοχή του συστήματος διεύθυνσης πίσω τροχών. Επιπλέον, γίνεται λόγος για ανανεωμένη σχεδίαση, νέο αεροδυναμικό διαχύτη πίσω και αλλαγές στο εσωτερικό, οι οποίες περιλαμβάνουν μια νέα οθόνη 8,8 ιντσών.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER