Θες αμάξι άμεσα; Μεταχειρισμένο «με τη βούλα» της αντιπροσωπείας!

Θες αμάξι άμεσα; Μεταχειρισμένο «με τη βούλα» της αντιπροσωπείας!

7.509 Επισκέψεις στο άρθρο

Το μεταχειρισμένο είναι μία λύση για όσους θέλουν «εδώ και τώρα» ετοιμοπαράδοτο αυτοκίνητο. Ποιον, όμως, θα εμπιστευτείς για να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες μίας ασύμφορης αγοραπωλησίας; Ο στόλος των μεταχειρισμένων στις επίσημες αντιπροσωπείες είναι μία επιλογή που δεν περνά απαρατήρητη.

Μεταχειρισμένο με ποιότητα καινούργιου

Εισαγόμενο ή από Ελλάδα; Πόσο «χρονών» και σε τι καύσιμο; Αυτές και πολλές επιπλέον ερωτήσεις κάνουμε στον εαυτό μας προτού αποφασίσουμε σε ποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο θα επενδύσουμε τα χρήματά μας. Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν και διάφοροι κίνδυνοι, όπως να το πετύχεις μοντέλο με «γυρισμένα χιλιόμετρα» ή κακοσυντηρημένο. Όλα αυτά έχουν ακόμη μεγαλύτερη αξία διότι βρισκόμαστε σε μία περίοδο που τα ετοιμοπαράδοτα καινούργια μοντέλα είναι λιγοστά και χρονοβόρος η αναμονή, άρα και η αγορά του μεταχειρισμένου έχει περισσότερους ενδιαφερόμενους. Τότε είναι που πρέπει να ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς και πού να απευθυνθείς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Λύση σε αυτό τον προβληματισμό μπορεί να δώσει ο στόλος των ελαφρών μεταχειρισμένων από τις επίσημες αντιπροσωπείες. Μία σειρά από επιλογές διαφόρων «ηλικιών» και προδιαγραφών διατίθενται στην γκάμα Pre-owned οχημάτων και πληρούν συγκεκριμένες αυστηρές προϋποθέσεις, προτού κυκλοφορήσουν στην αγορά. Βασικότερη όλων, η αξιοπιστία που συνοδεύει μία αντιπροσωπεία, η οποία σε καμία των περιπτώσεων δεν θα ήθελε να βγει εκτεθειμένη ως προς ένα προϊόν της. Η συντήρηση των μεταχειρισμένων μοντέλων της γίνεται σύμφωνα με τα οριζόμενα από τους κατασκευαστές πρότυπα και πραγματοποιείται από εκπαιδευμένους τεχνικούς και σε εξουσιοδοτημένα συνεργεία. Απαραίτητη είναι η χρήση γνήσιων ανταλλακτικών αλλά και του εγκεκριμένου εξοπλισμού. Ποιες μάρκες, λοιπόν, προσφέρουν μεταχειρισμένα σαν... καινούργια, με καλή τιμή και το εχέγγυο της επίσημης αντιπροσωπείας;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
moto