Ο εσωτερικός του διάκοσμος με το Golf R Touch concept που είχε παρουσιαστεί σε Έκθεση Ηλεκτρονικών Προϊόντων πίσω στο 2015.

Ριζικά ανανεωμένη η καμπίνα του νέου Golf

7.908 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2018)

Mε έμπνευση από το Τοuareg και με μεγάλες επιρροές από το Golf R Touch concept θα είναι ο εσωτερικός διάκοσμος της καμπίνας. Διαβάστε τι μαθαίνουμε για την νέα του γενιά.

Με την Toyota να έχει ήδη παρουσιάσει το νέο Auris και την Ford πρόσφατα να παρουσιάζει το νέο Focus, θα έλεγε κανείς ότι η Volkswagen έχει καθυστερήσει να λανσάρει την 8η γενιά του Golf, αν και δεν έχει περάσει καιρός από την παρουσίαση της ανανεωμένης έκδοσης του.

Αυτές τις μέρες όμως, ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε επ αυτοφώρω ένα δοκιμαστικό Golf να «τρέχει» μέσα στην πίστα του Nurburgring. Μπορεί η VW να επέλεξε να εξοπλίσει τα καινούρια πράγματα που ετοιμάζει στο «κουφάρι» του τωρινού Golf, όμως σταδιακά έρχονται στο φως πιο κατατοπιστικές πληροφορίες γύρω από το τι πρέπει να περιμένουμε από το νέο μοντέλο.
 
Κατ αρχάς, αναμένουμε ότι το νέο Golf θα λάβει πολλές επιρροές στη σχεδίαση του από το Arteon και το νέο Τοuareg ενώ αν οι πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν, η νέα γενιά θα έχει ελαφρώς μεγαλύτερο μεταξόνιο που θα προσφέρει περισσότερη ευρυχωρία στους πίσω επιβάτες. Ακόμα, το νέο μοντέλο είναι σίγουρο πως θα εξοπλιστεί με πολλά από τα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας της VW.

Τις επιρροές από το Touareg αναμένεται να τις δούμε και στην καμπίνα, όπου λέγεται πως το μοντέλο θα λάβει μια γιγάντια οθόνη infotainment, μια μικρότερη οθόνη για τον έλεγχο κλιματισμού, ανανεωμένη σχεδίαση στην κονσόλας, νέο πίνακα οργάνων και καινούριο επιλογέα ταχυτήτων. Συνολικά, το μοντέλο θα μοιάζει στον εσωτερικό του διάκοσμο με το Golf R Touch concept που είχε παρουσιαστεί σε Έκθεση Ηλεκτρονικών Προϊόντων πίσω στο 2015.

Λίγα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής για τα μοτέρ, πάντως το νέο Golf αναμένεται να διατεθεί τόσο με μοτέρ βενζίνης όσο και με πετρελαίου. Τέλος, μια υβριδική plug-in έκδοση ίσως προστεθεί αργότερα στην γκάμα.
 

Toyota
test center