Δείτε την αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από την επερχόμενη Alfa Romeo Grigio που έρχεται να τα βάλει με τον γερμανικό ανταγωνισμό, δηλαδή με BMW Σειρά 5, Mercedes E-Class και Audi A6.

Δείτε την αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα από την επερχόμενη Alfa Romeo Grigio που έρχεται να τα βάλει με τον γερμανικό ανταγωνισμό, δηλαδή με BMW Σειρά 5, Mercedes E-Class και Audi A6.

Scoop: Alfa Romeo Grigio

5.813 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2016)

Νέες πληροφορίες προέκυψαν για το επερχόμενο μεγάλο σεντάν της Alfa Romeo, το οποίο φαίνεται πως σχεδιάζει πολυμέτωπη επίθεση στους αντιπάλους του, BMW Σειρά 5 και Mercedes-Benz E-Class.

Μπορεί η νέα Alfa Romeo Giulia να είναι αυτή τη στιγμή η πρωταγωνίστρια στην γκάμα της ιταλικής μάρκας και να έχει συγκεντρώσει επάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας, όμως οι Ιταλοί δεν μένουν σε αυτή και φαίνεται πως ετοιμάζουν την επίθεση τους στα μεγάλα σεντάν. 
Σχεδιαστικά η Alfa Romeo Grigio –αυτή φημολογείται ότι θα είναι η ονομασία του μοντέλου– ακολουθεί το σχεδιαστικό μονοπάτι της Giulia, με τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα εμπρός, το λογότυπο της μάρκας στο μεγάλο V της μάσκας και τις έντονες νευρώσεις που διατρέχουν τις πόρτες και τα φτερά του αμαξώματος.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η Grigio θα βασίζεται στο πάτωμα της Maserati Ghibli, αλλά τελικά η επιλογή μίας τροποποιημένης εκδοχής της πλατφόρμας της Giulia επικράτησε. Φυσικά όπως και η μικρότερη «αδελφή» της, Giulia, έτσι και η Grigio θα έρχεται πισωκίνητη, ωστόσο υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από το ενδεχόμενο τετρακίνητης έκδοσης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, η επερχόμενη Alfa Romeo Grigio, πέραν των εκδόσεων με τον 2λιτρο βενζινοκινητήρα των 200 ίππων και τους turbo diesel κινητήρες των 2,2 λτ. με απόδοση 150 και 180 ίππων αντίστοιχα, θα διαθέτει στη γκάμα της και μια plug-in υβριδική έκδοση. 
Αυτό έρχεται να επιβεβαιωθεί από τις δηλώσεις του αφεντικού της Alfa Romeo στην Ευρώπη, Fabrizio Curci, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά «Η πλατφόρμα κατασκευάζεται έτσι ώστε να υποστηρίζει οποιαδήποτε μορφή ηλεκτροκίνησης», ενώ συνέχισε λέγοντας «Θα μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα, από plug-in υβριδικό σύνολο μέχρι πλήρως ηλεκτροκίνητο».
Τέλος, όπως σας είχαμε αποκαλύψει και παλιότερα το επερχόμενο μεγάλο σεντάν της Alfa Romeo αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του μέχρι το 2018 και θα αποτελέσει ένα από τα 7 μοντέλα της ιταλικής φίρμας που θα λανσαριστούν μέχρι τότε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda