Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Οι σχεδιαστές της X-Tomi Design έφτιαξαν ψηφιακά το επόμενο Audi RS5 Coupe, συνδυάζοντας τα νέα S5 και TT RS.

Scoop: Audi RS5 Coupe

5.850 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/6/2016

«Παντρεύοντας» στοιχεία των ολοκαίνουργιων Audi S5 και TT RS, μια ομάδα ανεξάρτητων σχεδιαστών μας δίνει τη δική της πρόβλεψη για τη μορφή του επόμενου Audi RS5. Τι λένε οι φήμες για το «καυτό» γερμανικό κουπέ;

 
Δεν πρόλαβε καλά καλά η Audi να παρουσιάσει τη νέα γενιά του Α5 και οι ιδιαίτερα δραστήριοι σχεδιαστές της X-Tomi Design, έφτιαξαν ψηφιακά το κορυφαίο Audi RS5 Coupe.

Για να το κάνουν αυτό, «ανακάτεψαν» τα στοιχεία από το νέο Audi S5, με αυτά του επίσης καινούργιου TT RS των 400 ίππων. Αν τελικά το «κανονικό» RS5 μοιάζει με αυτό της «κατασκοπευτικής» εικόνας της X-Tomi, τα πράγματα μάλλον θα είναι ευχάριστα για τους απανταχού φίλους της γερμανικής εταιρείας.

Οι μέχρι στιγμής φήμες και εκτιμήσεις για το επερχόμενο μοντέλο, μιλάνε για λανσάρισμα προς τα τέλη της επόμενης χρονιάς ή τις αρχές του 2018. Κάνουν λόγο, επίσης, πως θα διατηρήσει το βάρος του στα σημερινά επίπεδα. Αυτό σε συνδυασμό με την αναμενόμενη αύξηση της ροπής, λέγεται πως θα στείλει την επίδοση στο 0-100, κάτω από τα 4 δευτερόλεπτα. Για να γίνουν όλα αυτά, η απόδοση του 3λιτρου V6 TFSI κινητήρα αναμένεται να ανέβει στους 450 ίππους.

Tags: AUDI A5, RS5