Σε δημοπρασία 1 από τις 10 «Alfa Romeo Racing» που υπάρχουν στον κόσμο
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε δημοπρασία 1 από τις 10 «Alfa Romeo Racing» που υπάρχουν στον κόσμο

2.344 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2024)

- Είναι βασισμένο στο μοντέλο Giulia Quadrifoglio και αναμένεται να πιάσει τα 90.000 ευρώ
- Ειδική έκδοση για να εξυμνήσει την επιστροφή της Alfa Romeo στην F1
- Έχει βελτιωμένες επιδόσεις με 520 ίππους

Είναι βασισμένο στο μοντέλο Giulia Quadrifoglio και αναμένεται να πιάσει τα 90.000 ευρώ

Μια από τις σπανιότερες εκδόσεις της Giulia Quadrifoglio, η «Alfa Romeo Racing», ετοιμάζεται για δημοπρασία στις 31 Ιανουαρίου. Αν οι εκτιμήσεις βγουν ακριβείς, προβλέπεται ότι θα πουληθεί μεταξύ των 70.000 και 90.000 ευρώ.

Παρότι η Giulia Quadrifoglio δεν έφτασε ποτέ τους αριθμούς  πωλήσεων της BMW M3 ή της Mercedes-AMG C 63, το μοντέλο παραμένει ένα αρκετά εντυπωσιακό σπορ sedan υψηλών επιδόσεων και η Alfa Romeo Racing έκδοσή του αξίζει και με το παραπάνω την προσοχή που της δίνεται.

Ειδική έκδοση για να εξυμνήσει την επιστροφή της Alfa Romeo στην F1

Η ειδικό αυτή έκδοση δημιουργήθηκε για να εξυμνήσει την επιστροφή της Alfa Romeo στους αγώνες της  Formula 1. Η ιταλική εταιρία έφτιαξε μόνο 10 τέτοια οχήματα παγκοσμίως, πράγμα που αυξάνει την σπανιότητα του.  Είναι βαμμένο στα λευκά και κόκκινα χρώματα του C38, που ήταν το αγωνιστικό της Alfa Romeo στην σεζόν 2019 της F1. Οι πινελιές του είναι αριστουργηματικές, με καλλιτεχνικά-εντυπωσιακές κόκκινες λωρίδες απάνω στο καπό και λευκούς σχεδιασμούς στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.


Το πίσω μέρος της «Alfa Romeo Racing».
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πίσω μέρος της «Alfa Romeo Racing».

Έχει βελτιωμένες επιδόσεις με 512 ίππους

Η Alfa Romeo Racing έκδοση έλαβε και κάποιες αναβαθμίσεις συγκριτικά με την βασική Giulia Quadrifogliο. Ο twin-turbo V6 κινητήρας των 2,9 λίτρων, βελτιώθηκε για να αποδίδει 520 ίππους ισχύς, μια αύξηση 10 ίππων συγκριτικά με την βασική Giulia Quadrifoglio. Ενώ τοποθετήθηκε κι ένα σύστημα εξάτμισης τιτανίου φτιαγμένο από την Akrapovic.

Toyota
SEAT