Βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Σε δοκιμές η νέα γενιά του Mazda MX-5

1.622 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2022)

Το νέο Mazda MX-5 ετοιμάζει η ιαπωνική φίρμα, με τα δοκιμαστικά μοντέλα να βρίσκονται ήδη στους δρόμους!

Δοκιμάζεται στη Γερμανία

Η Mazda έχει βάλει μπροστά την κατασκευή του νέου MX-5 και όπως φαίνεται το μοντέλο βρίσκεται ήδη σε φάση δοκιμών εξέλιξης. Μάλιστα, πρόσφατα, δοκιμαστικά πρωτότυπα εντοπίστηκαν από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς να πραγματοποιούν εκτεταμένες δοκιμές στους δρόμους της Γερμανίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πίσω κίνηση και fun to drive χαρακτήρας

Αν και εξωτερικά τα δοκιμαστικά πρωτότυπα έφεραν το σώμα του τρέχοντος μοντέλου, το γεγονός ότι οι δοκιμές συνεχίζονται πυρετωδώς επιβεβαιώνουν ότι ανάπτυξη είναι ήδη σε εξέλιξη και το μοντέλο παραγωγής θα πρέπει να φτάσει τα επόμενα χρόνια. Επί του παρόντος δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες, ωστόσο και η νέα γενιά του MX-5 θα χρησιμοποιεί μια πλατφόρμα με κίνηση στους πίσω τροχούς που θα επικεντρώνεται στο fun to drive χαρακτήρα του μοντέλου.

Με ήπια υβριδική τεχνολογία

Αναφορικά με τα κινητήρια σύνολα, η φημολογία κάνει λόγο πως το νέο MX-5 θα φτάσει στην πέμπτη του γενιά, εφοδιασμένο με τον εξελιγμένο κινητήρα της Mazda SkyActiv-X, ενώ θα συνδυάζεται με ήπια υβριδική τεχνολογία, δεδομένων των ολοένα και πιο αυστηρών κανόνων που υπάρχουν για τους ρύπους.

Συνέχεια του άρθρου >>>
SPRING SEAT
NISSAN