Ο X-Tomi σχεδιάζει πώς θα μπορούσε να είναι το Insignia sedan σε εκτός δρόμου έκδοση.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο X-Tomi σχεδιάζει πώς θα μπορούσε να είναι το Insignia sedan σε εκτός δρόμου έκδοση.

Sedan ή SUV; Και τα δύο!

4.976 Επισκέψεις στο άρθρο (6/4/2017)

Μέσα από ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες βλέπουμε πώς θα μπορούσε να είναι μια υπερυψωμένη και με ελαφρύ εκτός δρόμου προσανατολισμό έκδοση του νέου Insignia Grand Sport.

Η General Motors μπορεί να πούλησε την Opel αλλά δεν έχει ξεμπερδέψει μαζί της. Πέρα από την έκδοση με τα σήματα της Vauxhall θα υπάρξει και έκδοση με τα σήματα της Buick η οποία, τουλάχιστον στην αγορά της Αμερικής, θα επιδιώξει να δημιουργήσει πρόβλημα στο A4 Allroad.

Το πορτ-παγκάζ του Insignia είναι πάρα πολύ μεγάλο, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι μιλάμε για sedan, και με πολύ εύκολη πρόσβαση.

Το πορτ-παγκάζ του Insignia είναι πάρα πολύ μεγάλο, ειδικά αν σκεφτεί κάποιος ότι μιλάμε για sedan, και με πολύ εύκολη πρόσβαση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Επιπλέον, θα κυκλοφορήσει και με τα σήματα της Holden στην Αυστραλία.

Με τόσες διαφορετικές εκδοχές, είναι φυσικό κάποιος να σκεφτεί τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε από την Opel. Αυτή η ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία προέρχεται από τον X-Tomi και δείχνει ένα Insignia Grand Sport το οποίο έχει πάρει τις φροντίδες ενός Country Tourer. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι σημαίνει Grand Tourer, πατήστε εδώ.

Αν δε γνωρίζετε ήδη τι εστί Grand Sport, αυτή είναι η ονομασία του νέου Insignia sedan παρΆ ότι δείχνει περισσότερο hatchback, παρά sedan. Στο παρελθόν υπήρξαν τετράθυρα, off-road μοντέλα αλλά λίγα έχουν επιβιώσει.Το πιο γνωστό, φυσικά, είναι το Volvo S60 Cross Country. Δεν ξέρουμε γιατί η Volvo επέλεξε αυτόν το δρόμο σε σχέση με ένα πιο κλασσικό SUV. Αλλά έτσι, τουλάχιστον, έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης.

Πάντως, ίσως μια τέτοια έκδοση και να έχει νόημα. Η αντίστοιχη station wagon έκδοση ανταγωνίζεται ευθέως  τα SUV οπότε θα είναι δύσκολο να πείσει ότι πρόκειται για κάτι διαφορετικό ενώ έτσι παίζει χωρίς αντίπαλο καθώς δεν υπάρχει άλλο off-road sedan.

Επίσης, ο χώρος αποσκευών του Insignia Grand Sport δεν είναι μόνο εντυπωσιακός αλά και πού εύκολα προσβάσιμος. Μπορούν εύκολα να μεταφερθούν αντικείμενα μεγάλου μήκους, μέχρι και ποδήλατο. Και η αλήθεια είναι ότι, πόσες φορές θα χρειαστεί να φορτώσουμε μέχρι πάνω το πορτ-παγκάζ; Το μόνο μικρό πρόβλημα είναι ότι η οροφή θα είναι λίγο πιο χαμηλά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto