3 φωτογραφίες »

Tα σκίτσα που ήρθαν στο φως.

Σκίτσα «μαρτυρούν» τη νέα Rolls-Royce

1.939 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2020)

Η Rolls-Royce που φαίνεται πως βρίσκεται στα σκαριά είναι πολύ διαφορετική από κάθε άλλο μοντέλο της φίρμας.


Μια χούφτα σκίτσων έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο το τελευταίο διάστημα που φαίνεται να δείχνουν ένα νέο μοντέλο της Rolls-Royce.

Oι εικόνες αυτές κατατέθηκαν στο γραφείο κατοχύρωσης πνευματικής ιδιοκτησίας της Βραζιλίας τον Μάρτιο του 2020, ενώ είχαν προηγουμένως κατατεθεί στη Γερμανία στις 18 Σεπτεμβρίου 2019. Οι εικόνες απεικονίζουν ένα μοντέλο Rolls-Royce που όπως μπορείτε να δείτε, δεν μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο στην αγορά. Το αυτοκίνητο είναι ένα δίθυρο κουπέ που πιθανότατα βασίζεται πάνω στην Wraith, ωστόσο φαίνεται πως οι σχεδιαστές έχουν ρίξει πολλή δουλειά για να αλλάξει η σχεδίασή της του ώστε να φαίνεται πολύ διαφορετικό από την Wraith, και οποιαδήποτε άλλη Rolls-Royce.

Η γρίλια είναι παρόμοια με αυτή της Wraith ενώ δίπλα της υπάρχουν λεπτά φωτιστικά σώματα και από κάτω στρογγυλά φώτα LED. Στο πλάι, το σημείο στο οποίο έχουν τοποθετηθεί τα χερούλια ίσως αποδεικνύει πως οι πόρτες θα ανοίγουν ανάποδα ενώ το μάτι πέφτει ακόμα στην κατακλινή οροφή. Στο πίσω μέρος, το μάτι τραβά η επιφάνεια που λογικά είναι κατασκευασμένη από ξύλο ενώ τέλος, τα φώτα είναι μικρά και λεπτά.

Πώς σας φαίνεται; Τι λέτε να ετοιμάζει η Rolls-Royce;
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda