" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Theo Chin πήρε την ανανεωμένη εκδοχή της Skoda Octavia και έφτιαξε ψηφιακά την cabriolet εκδοχή της.

Yπάρχουν μηδενικές πιθανότητες να περάσει αυτό το αμάξι στην παραγωγή, αλλά δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό, να μοιραστούμε αυτές τις εικόνες μαζί σας.

Skoda Octavia Cabriolet

Διαβάστηκε από 5284 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/12/2016

Αν και δεν υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθεί ποτέ η Skoda Octavia Cabriolet στην παραγωγή, δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να μοιραστούμε μαζί σας τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες της. Μήπως εσείς θα θέλατε μια ανοικτή Octavia;

 
Τα τετραθέσια ανοικτά οχήματα δεν είναι πλέον όσο δημοφιλή ήταν, με τη σχετική αγορά από πολυμελής και ανταγωνιστική, να είναι πια υπόθεση λίγων μοντέλων.
 
Αυτό δεν φαίνεται να πτόησε τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Theo Chin, ο οποίος πήρε την ανανεωμένη εκδοχή της Octavia και έφτιαξε ψηφιακά την cabriolet εκδοχή της.
Ειλικρινά, υπάρχουν μηδενικές πιθανότητες να περάσει αυτό το αμάξι στην παραγωγή, αλλά δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό, να μοιραστούμε αυτές τις εικόνες μαζί σας.
 
Στην premium αγορά, υπάρχει ακόμα ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα ανοικτά Audi A3 & A5, Mercedes C-Class & E-Class και BMW Σειρά 2 & Σειρά 4. Πιο κάτω, όμως, η Volkswagen σταμάτησε το EOS και πλέον έχει μείνει πλέον μόνο το Opel Cascada να παίζει μόνο του.