• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ντεμπούτο της ανανεωμένης Mercedes B-Class (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτό) θα γίνει τον Οκτώβριο στο Παρίσι και θα ακολουθήσει η εμπορική της διάθεση μέχρι το τέλος του έτους.

Περιορισμένης έκτασης αναμένονται να είναι οι αλλαγές και στο εσωτερικό (φωτό από την υπάρχουσα γενιά της B-Class), με τις σημαντικότερες να αφορούν στο καινούργιο τιμόνι και στον νέο επιλογέα ταχυτήτων.

Η ανανεωμένη B-Class θα εξοπλίζεται προαιρετικά με το σύστημα ILS, μέσω του οποίου τα φωτιστικά σώματα προσαρμόζουν αυτόματα τη λειτουργία τους ανάλογα με τις οδικές και καιρικές συνθήκες.

Η ανανεωμένη Mercedes B-Class (ψηφιακά επεξεργασμένη φωτό) θα διαθέτει καινούργιους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένη γρίλια της μάσκας και νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα.

Στα τέλη του έτους η ανανεωμένη Mercedes B-Class

4.521 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/9/2014

Το επίσημο ντεμπούτο της Mercedes B-Class έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, στα πλαίσια της έκθεσης Παρισιού. Λίγο νωρίτερα, στις 12 Σεπτεμβρίου, η εταιρεία θα μας δώσει μια πρόγευση του MPV μοντέλου της.

 
Η Mercedes-Benz προετοιμάζει μια μικρής έκτασης ανανέωση για τη δεύτερη γενιά της B-Class. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχεδίαση, όπως βλέπετε και στην «κατασκοπευτική», ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που εξασφαλίσαμε κατά αποκλειστικότητα, το αυτοκίνητο θα διαθέτει καινούργιους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένη γρίλια της μάσκας και νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα. Πληροφορίες θέλουν, την ανανεωμένη Mercedes B-Class να φέρει και πίσω νέα φανάρια, ενώ διπλή μάλλον θα είναι η απόληξη της εξάτμισης. Περιορισμένης έκτασης αναμένονται να είναι οι αλλαγές και στο εσωτερικό, με τις σημαντικότερες να αφορούν στο καινούργιο τιμόνι και στον νέο επιλογέα ταχυτήτων.

Το γερμανικό MPV αναμένεται να διατίθεται προαιρετικά με το σύστημα φώτων Intelligent Light System (ILS), μέσω του οποίου τα φωτιστικά σώματα προσαρμόζουν αυτόματα τη λειτουργία τους ανάλογα με τις οδικές και καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, η B-Class facelift θα προσφέρεται σε περισσότερες τετρακίνητες εκδόσεις 4MATIC, ενώ αναβαθμισμένο θα είναι και το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης. Αλλαγές σε τεχνικά ζητήματα, όπως μηχανικά σύνολα, αναρτήσεις, κ.τ.λ., δεν αναμένονται.

Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε αν η ηλεκτρική B-Class Electric Drive θα δεχθεί τις εν λόγω αναβαθμίσεις, καθώς η παραγωγή της ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο. Οι προπαραγγελίες για την «κανονική» Mercedes B-Class έχουν ξεκινήσει στη Γερμανία ήδη, ενώ τα 1α αυτοκίνητα αναμένονται να φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους τον προσεχή Νοέμβριο. Στη χώρα μας, πάλι, δε νομίζουμε να καθυστερήσουν περισσότερο από τα τέλη του έτους.