Στην Ελλάδα το VW ID. Buzz με 7 χρόνια δωρεάν service - Πόσο κοστίζει;
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην Ελλάδα το VW ID. Buzz με 7 χρόνια δωρεάν service - Πόσο κοστίζει;

6.833 Επισκέψεις στο άρθρο (17/1/2023)

Η ηλεκτρική αναβίωση του VW Microbus, του MPV που έγινε γνωστό με το «θρυλικό» όνομα Bulli, λανσάρεται επίσημα στην Ελλάδα. Ποια είναι η τιμή του νέου Volkswagen ID. Buzz;

Οι τιμές για το νέο VW ID. Buzz στην Ελλάδα

Το ID. Buzz έχει ονομαστεί ως το VW Bulli της νέας, ηλεκτρικής εποχής και αποτελεί ένα μεγάλο όχημα με ρετρο-μοντέρνα εμφάνιση, άπλετους χώρους και αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο. Στα πλαίσια της δημοσιογραφικής παρουσίασης του νέου ID. Buzz στην Ελλάδα, όπου βρεθήκαμε προσκεκλημένοι της εισαγωγικής εταιρείας, ανακοινώθηκαν οι τιμές του επιβατικού van.

Πριν αποκαλύψουμε τις τιμές, αξίζει να αναφερθεί πως το νέο ID. Buzz, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 20.000 παραγγελίες στην ευρωπαϊκή αγορά σε εξαιρετικά μικρό διάστημα, βασίζεται στην αρθρωτή πλατφόρμα MEB του Volkswagen Group και εξοπλίζεται με μπαταρίες ιόντων λιθίου χωρητικότητας 82 kWh (χρησιμοποιούμενη 77 kWh), οι οποίες τροφοδοτούν με ενέργεια τον ηλεκτροκινητήρα ισχύος 204 ίππων και ροπής 310 Nm που βρίσκεται στον πίσω κινητήριο άξονα. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 145 χλμ./ώρα, ενώ στο σημαντικότατο πεδίο της αυτονομίας, η πισωκίνητη έκδοση μπορεί να διανύσει έως και 425 χιλιόμετρα (WLTP).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw