Στην παραγωγή το ανανεωμένο Kia XCeed
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην παραγωγή το ανανεωμένο Kia XCeed

6.660 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2022)

Στην παραγωγή μπήκε το ανανεωμένο Kia XCeed, το οποίο έρχεται με εντυπωσιακή εξωτερική σχεδίαση, βελτιωμένο εσωτερικό και επιλογή πολλών «ηλεκτρισμένων» κινητήρων.

Ξεκίνησε η παραγωγή

Τα πρώτα μοντέλα του ανανεωμένου Kia XCeed άφησαν ήδη τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας στη Zilina της Σλοβακίας, όπου ξεκίνησε η παραγωγή του κορεατικού crossover. Η γραμμή παραγωγής είναι αναβαθμισμένη και διαθέτει 40 νέα προηγμένα ρομπότ στα σημεία βαφής και συναρμολόγησης, μέρος ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου για την αύξηση της αυτοματοποίησης, της αποτελεσματικότητας και της συμμόρφωσης με τα πιο πρόσφατα περιβαλλοντικά πρότυπα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

100% ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές

Όσον αφορά τη βιωσιμότητα, οι εγκαταστάσεις της Kia στη Σλοβακία χρησιμοποιούν 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τη λειτουργία τους, ενώ η έκλυση θερμότητας και το νερό στο βαφείο ανακυκλώνονται σε όλο το εργοστάσιο για τη μείωση των αποβλήτων.

Στο ίδιο εργοστάσιο με το Sportage

Όλα τα μοντέλα της Kia στη Zilina κατασκευάζονται στην ίδια γραμμή παραγωγής, γεγονός που συμβάλλει περαιτέρω στην αποδοτικότητα και τη βοηθά να ανταποκρίνεται καλύτερα στα μεταβαλλόμενα πρότυπα ζήτησης στις διάφορες σειρές των μοντέλων της. Μαζί με το νέο XCeed, στη Zilina κατασκευάζονται και άλλα μέλη της οικογένειας μοντέλων Ceed μαζί με το Sportage πέμπτης γενιάς. Στις ίδιες εγκαταστάσεις συναρμολογείται επίσης ο βενζινοκινητήρας «Smartstream» 1,5 λίτρων «Kappa» και τα  ήπια υβριδικά κινητήρια σύνολα, μαζί με τον κινητήρα «Gamma» T-GDi 1,6 λίτρων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
test center