Στο Παρίσι για «μυστική» θεραπεία ο Σουμάχερ

2.565 Επισκέψεις στο άρθρο (10/9/2019)

Ο Μίκαελ Σουμάχερ διακομίσθηκε σε νοσοκομείο του Παρισιού για κάποια «μυστική» θεραπεία που βασίζεται στην μετάγγιση βλαστοκυττάρων σύμφωνα με μεγάλα διεθνή Μέσα.

Το «χορό» των δημοσιευμάτων ξεκίνησε η γαλλική εφημερίδα Le Parisien ωστόσο η είδηση αναμεταδόθηκε και από μεγαλύτερου βεληνεκούς διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία (βλ. Reuters), κάτι που επιβεβαιώνει την εγκυρότητα της ιστορίας. Σύμφωνα με το διεθνές ρεπορτάζ, ο Γερμανός, 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 φέρεται να μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζορζ Πομπιντού και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα καρδιαγγειακής χειρουργικής χθες το απόγευμα. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα εκεί θα υποβληθεί σε ειδική θεραπεία υπό τις οδηγίες του περίφημου καρδιοχειρούργου, Φιλίπ Μενανσέ, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην πιλότος της Formula 1 θα μείνει στο νοσοκομείο για δύο ημέρες. Να σημειωθεί πως μέχρι αυτήν την ώρα, η υπεύθυνη επικοινωνίας του Σουμάχερ, η Σαμπίν Κεμ, δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως ο 50χρονος πλέον Γερμανός είχε τραυματιστεί στο κεφάλι τον Δεκέμβριο του 2013, σε ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις Αλπεις και πιο συγκεκριμένα στο τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ. Έκτοτε και μετά από ολιγόμηνη νοσηλεία εκεί, μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην Ελβετία όπου συνέχισε η ιατρική παρακολούθηση και αποκατάσταση.

PEIRAIOS LEASING
NISSAN