• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Εσείς θα δίνατε 50 χιλιάρικα για...αυτό;

Εσείς θα δίνατε 50 χιλιάρικα για...αυτό;

Εσείς θα δίνατε 50 χιλιάρικα για...αυτό;

Στο σφυρί για 50 χιλιάρικα!

22.024 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/12/2016

Προς πώληση τίθεται η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio των φωτογραφιών, στην παρούσα κατάσταση, για την οποία μάλιστα οι πωλητές ζητούν σχεδόν 50 χιλιάδες ευρώ!

 
Πόσα μπορεί να ζητήσει κανείς για ένα… τρακαρισμένο αυτοκίνητο; Φαίνεται ότι, κάθε μέρα θα βλέπουμε και κάτι καινούργιο! Η εικονιζόμενη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio μπήκε σε αγγελία, στην οποία οι πωλητές της ζητούν 49.973 ευρώ –ή 41.300, για εξαγωγή χωρίς τους φόρους! 

Κατά τα φαινόμενα, πρόκειται για το επίσημοδοκιμαστικό μοντέλο της εταιρείας που κυκλοφορούσε στο Βέλγιο, το οποίο δυστυχώς είχε μια εξαιρετικά σύντομη ζωή, αφού ταξινομήθηκε μόλις τον Οκτώβριο. Μάλιστα, η Giulia αυτή ήταν και πληρέστατη εξοπλισμού, κάνοντας την φυσικά αναλογικά ακριβότερη.
Η ζημιά του αυτοκινήτου είναι πολύ μεγάλη, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες: Η δεξιά πίσω ανάρτηση έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά, το πίσω φτερό επίσης, ενώ το γεγονός ότι το πορτ μπαγκάζ δεν κλείνει μάλλον υποδηλώνει στραβωμένο σασί…

Και πάλι όμως, οι ιδιοκτήτες του ζητούν σχεδόν 50.000 ευρώ, για ένα αυτοκίνητο…σε αυτή την κατάσταση! Μήπως είναι πολλά, κύριοι; Για την ιστορία, μια καινούργια Quadrifoglio στο Βέλγιο στοιχίζει 76.000 ευρώ, με την αυτόματη έκδοση να ανέρχεται σττα 78.300 ευρώ…
 

 
 • MIXAHΛ

  EINAI KOYTOΠΟΝΗΡΟΣ, ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΕ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ, ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΩΔΕΣΤΕΡΟ ΑΠ' ΑΥΤΟΝ, ΝΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ!!!

    5
 • Billis TS

  Μαγκες μου δεν θα βρεθει κανενας..Να ειστε σιγουροι ομως οτι θα βρισκοταν β--ς να δωσει αυτα τα χρηματα για S3 αναλογης καταστασης.Ξερω πολλους!

    3
 • Νίκος

  Όση πονηριά χρειάζεται να ζητάς 50.000 για μία τρακαρισμένη Giulia, άλλη τόση στραβοτιμονιά για να τη φέρεις σε αυτή την κατάσταση...

    2
 • Ninja

  Θα βρεθεί κάποιος μαντρας να το μπαλωσει με 5000 και να το πουλήσει 60000 με ένα ζεστό ταλιρακι κερδος

    2