Στο σφυρί νέα Ford Mustang GT με 25 χλμ. στο οδόμετρο
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο σφυρί νέα Ford Mustang GT με 25 χλμ. στο οδόμετρο

2.363 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2023)

- Καινούρια Mustang GT καταστράφηκε με μόλις 25 χλμ. στο οδόμετρο
- Έχει τρακάρει άσχημα στο πίσω μέρος αλλά είναι άγνωστο το πως
- Χρειάζονται 30.000 δολάρια για την πλήρη επισκευή της

Καινούρια Mustang GT καταστράφηκε με μόλις 25 χλμ. στο οδόμετρο

H νέα Ford Mustang GT βρίσκεται μόνο λίγο καιρό στις αντιπροσωπείες της φίρμας στις Ηνωμένες Πολιτείες και κάποιοι πρώτοι τυχεροί έχουν ήδη πάρει στα χέρια τους το διάσημο muscle car στη νέα του γενιά. Δυστυχώς όμως, φαίνεται πως ένας από αυτούς ήταν τόσο ανυπόμονος με το να δοκιμάσει να οδηγήσει το αυτοκίνητο στα όρια του που το κατέστρεψε μόλις μετά από 25 χιλιόμετρα.

Έχει τρακάρει άσχημα στο πίσω μέρος αλλά είναι άγνωστο το πως

Εάν κοιτάξει κανείς το αυτοκίνητο από μπροστά και από την πλευρά του συνοδηγού θα απορήσει γιατί το αυτοκίνητο βρίσκεται παρατημένο σε ένα «νεκροταφείο» αυτοκινήτων. Αν όμως κάποιος ρίξει μια ματιά στην πίσω πλευρά, θα δει πως το αυτοκίνητο έχει υποστεί μεγάλη ζημιά στο πίσω μέρος και στο πορτ-μπαγκάζ. Τα πίσω φώτα λείπουν, ενώ θεωρείται σίγουρο πως η Mustang GT έχει υποστεί ζημιά στον σκελετό της. Το αυτοκίνητο φέρεται να χτύπησε στο πίσω μέρος, ωστόσο άγνωστη παραμένει η αιτία του τρακαρίσματος.

Χρειάζονται 30.000 δολάρια για την πλήρη επισκευή της

Το αυτοκίνητο θα μπει σύντομα σε δημοπρασία και πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί για ανταλλακτικά, αφού σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έχουν γίνει, χρειάζονται περίπου 30.000 δολάρια για να επισκευαστεί πλήρως, την στιγμή που μια καινούρια Mustang GT από αντιπροσωπεία της Ford κοστίζει 45.000 ευρώ. Με δεδομένο πως το οδόμετρο έχει σταματήσει στα 16,4 μίλια (δηλ. 25 χιλιόμετρα) και πως το αυτοκίνητο είναι άθικτο στο μπροστινό του μέρος, ίσως το 5λιτρο μοτέρ της Mustang GT είναι ιδανικό για κάποια μετατροπή.

peugeot
test center