Στο υπόλοιπο αμάξωμα, υπάρχουν έντονες νευρώσεις  που σε συνδυασμό με τους μεγάλους τροχούς κάνουν το αυτοκίνητο εξαιρετικά μυώδες.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο υπόλοιπο αμάξωμα, υπάρχουν έντονες νευρώσεις που σε συνδυασμό με τους μεγάλους τροχούς κάνουν το αυτοκίνητο εξαιρετικά μυώδες.

Σχέδιο του SUV της Lotus

3.152 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2017)

To SUV της Lotus μπορεί να αργεί ακόμη αλλά ο ψηφιακός σχεδίαστής Αngelo Polo Gallardo μας δίνει μια πρώτη γεύση για την εμφάνιση του. Πώς σας φαίνεται;

Το πολυαναμενόμενο Lotus SUV δεν θα φτάσει στις αγορές για τα επόμενα 4 με 5 χρόνια αλλά ο ψηφιακός σχεδιαστής Αngelo Polo Gallardo έδωσε την δική του εκδοχή στο πως θα μπορούσε να μοιάζει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Επειδή δεν υπάρχει απολύτως καμία πληροφόρηση για την σχεδίαση ή τα χαρακτηριστικά του SUV, ο σχεδιαστής πήρε ως βάση το σχεδιαστικό στυλ των πρόσφατων μοντέλων της εταιρίας. Το αποτέλεσμα είναι ένα τρίθυρο, πολύ σπορ μικρομεσαίο SUV.

Η εμφάνιση χαρακτηρίζεται από λεπτά φωτιστικά σώματα στα δύο φτερά της μπροστινής μάσκας που δίνουν ένα άγριο και επιθετικό στυλ σε όλο το αυτοκίνητο. Η γρίλια είναι πολύ μικρή ενώ ο προφυλακτήρας έχει πάνω του δύο φωτιστικά σώματα LED κίτρινου χρώματος.
 
Στο υπόλοιπο αμάξωμα, υπάρχουν έντονες νευρώσεις  που σε συνδυασμό με τους μεγάλους τροχούς κάνουν το αυτοκίνητο εξαιρετικά μυώδες.

Η Lotus δεν έχει αποκαλύψει τιποτά μέχρι στιγμής, αλλά αναμένεται ότι όταν αυτό γίνει, το μοντέλο της θα αποτελέσει ένα από τα πιο αθλητικά crossover της κατηγορίας.

Πώς σας φαίνεται;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto