Σύγκριση: Το Plug-in Audi A3 απέναντι στο Peugeot 308 PHEV

Σύγκριση: Το Plug-in Audi A3 απέναντι στο Peugeot 308 PHEV

64.100 Επισκέψεις στο άρθρο (2/1/2023)

Το Peugeot 308 στοχεύει να σταθεί απέναντι σε premium μικρομεσαία όπως το Audi A3 . Πάμε να δούμε πως τα καταφέρνει, συγκρίνοντας τις plug-in hybrid εκδόσεις τους.

Audi A3 ή Peugeot 308 σε Plug-in hybrid;

Ο «εξηλεκτρισμός» είναι το μονοπάτι που ακολουθούν όλοι οι κατασκευαστές για να μειώσουν τον μέσο όρο εκπεμπόμενων ρύπων των μοντέλων τους, αλλά και να προσφέρουν οικονομικά σύνολα στους καταναλωτές. Άλλωστε η οικονομία είναι πλέον το βασικό ζητούμενο, όπως δείχνει ο αριθμός των επισκεπτών στην digital έκθεση οικονομίας του AutoΤρίτη. Γι αυτούς λοιπόν που για τους λόγους τους δεν θέλουν ένα αμιγώς ηλεκτρικό, υπάρχει η επιλογή των plug-in υβριδικών, τα οποία εντός πόλης καίνε μόνο ρεύμα, ενώ επιπλέον έχουν φοροελαφρύνσεις για τους εταιρικούς χρήστες.

Δύο premium plug-in επιλογές είναι το Audi A3 40 TFSI e με 204 ίππους και κόστος από 45.600 ευρώ και το λίγο πιο προσιτό  Peugeot 308 με 180 ίππους και τιμή από 44.500 ευρώ, αμφότερα με πληρέστατο εξοπλισμό που περιλαμβάνει όλα τα digital καλούδια που αναζητά ο αγοραστής της κλάσης.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
moto