Συνελήφθη 27χρονος που έκλεβε καταλύτες σε Βριλήσσια & Αγ.Παρασκευή

Συνελήφθη 27χρονος που έκλεβε καταλύτες σε Βριλήσσια & Αγ.Παρασκευή

3.169 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2022)

Η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε έναν 27χρονο ημεδαπό που έκλεβε καταλύτες σε Βριλήσσια και Αγία Παρασκευή, ενώ οι τρεις συνεργάτες του αναζητούνται.

Συνελήφθη ένας 27χρονος, αναζητούνται οι συνεργοί του

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 17-2-2022 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 27χρονος ημεδαπός για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία. Αναζητούνται άλλοι τρεις συνεργοί του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Οι δράστες τράκαραν και άφησαν εκεί τους καταλύτες που είχαν κλέψει

Πρώτες πρωινές ώρες της 17-2-2022 ο 27χρονος επιβαίνοντας σε όχημα ιδιοκτησίας του με τους τρεις συνεργούς του, προσέκρουσε σε κυκλικό κόμβο στην περιοχή των Βριλησσίων με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του. Οι επιβαίνοντες εγκατέλειψαν το όχημα, απόθεσαν στο σημείο 7 καταλύτες και διαρρηκτικό εργαλείο και αποχώρησαν από το σημείο της πρόσκρουσης.

Μετά από στοχευμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αμεσης Δράσης ο 27χρονος και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Βριλησσίων, όπου και συνελήφθη. Έπειτα, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Βρήκαν τα αυτοκίνητα στα οποία ανήκουν οι καταλύτες

Από την προανακριτική έρευνα, ταυτοποιήθηκαν τα αυτοκίνητα από τα οποία είχαν αφαιρεθεί οι 7 καταλύτες, στις περιοχές Χαλανδρίου, Βριλησσίων και Αγίας Παρασκευής.

Είχαν κλέψει κόσμο!
- Οι δράστες τράκαραν και άφησαν εκεί τους κλεμμένους καταλύτες
- Βρήκαν τα αυτοκίνητα στα οποία ανήκαν οι καταλύτες
- Αναζητούνται οι τρεις συνεργοί του
Πότε και πώς θα μπει φρένο στην κλοπή καταλυτών; Τι πρέπει να γίνει επιτέλους; Eσύ ξέρεις πώς να προστατευτείς ή αφήνεις το αυτοκίνητο στη μοίρα του;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING SEAT
citroen