Το Toyota C-HR Prologue.

Το Toyota C-HR Prologue.

Tα νέα C-HR και bZ κάνουν ακόμα πιο αισιόδοξη την Toyota για το 2023!

3.736 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2022)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ευρώπης, Matt Harrison περιμένει μεγαλύτερη ανάπτυξη για τη μάρκα το 2023 βασιζόμενος στα λανσαρίσματα του της δεύτερης γενιάς του C-HR αλλά και στο δεύτερο πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο bZ.

Καλύτερο περιμένει το 2023 από το 2022 η Toyota

Η Toyota υπολογίζει πως το κλείσιμο του 2022 θα βρει τις πωλήσεις της στην ευρωπαϊκή αγορά αυξημένες σε σχέση με το 2021, ωστόσο η ιαπωνική φίρμα προετοιμάζεται και για το 2023, το οποίο δεν αργεί. Μάλιστα η Toyota αναμένει να αυξήσει τις πωλήσεις ακόμα περισσότερο το επόμενο έτος, χωρίς όμως να είναι σε θέση να θέσει έναν πιο συγκεκριμένο στόχο αυτή τη στιγμή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δεκανίκια της Toyota τα νέα C-HR και bZ

Την είδηση αυτή γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Ευρώπης, Matt Harrison, ο οποίος μίλησε στην Automotive News Europe την περασμένη εβδομάδα στην ετήσια εκδήλωση Kenshiki της Toyota στις Βρυξέλλες. Αν και ο Harrison δε θέλησε να αναφερθεί σε συγκεκριμένους αριθμούς για το 2023, ωστόσο ο ισχυρός άντρας της Toyota υπολογίζει πως τα λανσαρίσματα της δεύτερης γενιάς του C-HR αλλά και του δεύτερου πλήρως ηλεκτρικού μοντέλο bZ θα είναι οι δύο βασικές αιτίες για να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο της πωλήσεις.

Έχουν αποκαλυφθεί τα πρωτότυπα

Θυμίζουμε άλλωστε πως πριν από λίγες ημέρες η Toyota αποκάλυψε το bZ Compact SUV Concept, το ηλεκτρικό concept που προλογίζει τον ερχομό ενός νέου ηλεκτρικού μικρομεσαίου SUV, αλλά και το Toyota C-HR Prologue, που παρουσιάζει το C-HR της δεύτερης γενιάς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
test center
citroen