Αισθητικά, η επόμενη Σειρά 1 επηρεάζεται από τη σχεδίαση της νέας BMW X1, σε ένα αποτέλεσμα σύγχρονο και μοντέρνο.

Το βασικότερο πάντως χαρακτηριστικό της είναι ότι θα είναι προσθιοκίνητη.

BMW Σειρά 1 : Πάει… μπροστά

46.035 Επισκέψεις στο άρθρο

Η BMW ετοιμάζει την επόμενη γενιάς της Σειράς 1, η οποία εκτός από νέα εμφάνιση πατάει σε νέα πλατφόρμα στην οποία η μετάδοση της κίνησης έχει μεταφερθεί εμπρός. 

Whats new 
- 3η γενιά BMW Σειρά 1
- Προσθιοκίνητη και σε νέα πλατφόρμα
- Για πρώτη φορά και σεντάν
- Στην παραγωγή το 2018

Η νέα γενιά της BMW Σειρά 1 θα είναι προσθιοκίνητη σε μια προσπάθεια να ελαφρύνει, με αντίστοιχο όφελος σε κατανάλωση-εκπομπές ρύπων, αλλά και σε επιδόσεις. Βέβαια, εκτός από το νέο δάπεδο (UKL),  το μοντέλο θα αποκτήσει περισσότερες επιλογές μικρών κυβισμού κινητήρων, ενώ θα επεκτείνει και τα αμαξώματά του, με την επικείμενη προσθήκη της πρώτης σεντάν έκδοσης.

H εξέλιξη του design
Το αμάξωμα της νέας BMW Σειρά 1 δεν αναμένεται να αλλάξει δραστικά σε σχέση με την προηγούμενη. Ετσι θα αποκτήσει μια λίγο πιο στρογγυλεμένη παρουσία, με κοινά στοιχεία με τη νεότερη BMW X1. Εκτός της χάτσμπακ, η επόμενη BMW Σειρά 1 θα προσφερθεί για πρώτη φορά και με σεντάν αμάξωμα (όπως και ο άμεσος αντίπαλός της), που θα επηρεαστεί από το πρωτότυπο Concept Compact Sedan.

Για πρώτη φορά και ηλεκτρική
Η νέα γενιά της Σειρά 1 θα συνδυαστεί με τους νεότερους 3κύλινδρους και 4κύλινδρους κινητήρες diesel και βενζίνης της BMW, που θα προσφέρουν ακόμη περισσότερη οικονομία κίνησης. Παράλληλα, για πρώτη φορά θα δούμε και μια ηλεκτρική Σειρά 1 (eDrive), ενώ αναμένεται και μια υβριδική της έκδοση. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
skoda