Πληρότητα σε όλους τους τομείς χαρακτηρίζει την 2η και αναμενόμενη γενιά του Audi Q3 η οποία χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές στη σχεδίαση, δείχνει πιο δυναμικό και όμορφο.

Με κινητήρες από 130 έως 220 ίππων και προαιρετική 4κίνηση.

Audi Q3: Qυρίαρχος

46.034 Επισκέψεις στο άρθρο

Παρουσίαση το 2018

Το νέο Audi Q3 αποτελεί το σημαντικότερο μοντέλο της Audi στην επίθεσή της στην κατηγορία των SUV-crossover κι έρχεται ριζικά διαφοροποιημένο σε όλα τα επίπεδα για να κυριαρχήσει στα μικρομεσαία premium μοντέλα της κατηγορίας. 

Εμφανισιακά, η νέα γενιά του Q3 διακρίνεται για την έντονα επιθετική της εικόνα με στοιχεία που συναντάμε και στα υπόλοιπα νεότερα Q μοντέλα της εταιρείας όπως το Q5 και το μικρότερο Q2. Η πιο στιβαρή και ελαφριά πλατφόρμα  MQB που χρησιμοποιεί θα αυξήσει ελαφρώς το μήκος του νέου Q3 φτάνοντας στα 4,4 μ. ορίζοντας μεγαλύτερους εσωτερικούς χώρους αλλά και πιο ευχάριστα οδικά χαρακτηριστικά. 

Το εσωτερικό του αναμένεται να προσφέρει κορυφαία ποιότητα και πολυτέλεια για τα δεδομένα της κατηγορίας, στοιχεία «εμπλουτισμένα» με τον high tech χαρακτήρα των αυτοκινήτων της Audi. 

Στο πεδίο των κινητήρων, το νέο Audi Q3 θα εφοδιαστεί με τον νέο κινητήρα των 1,5 λίτρων TFSI, με απόδοση 130 και 150 ίππους ενώ ο 2λιτρος TSI θα αποδίδει 190 και 220 ίππους ανάλογα με την έκδοση. Στους diesel αναμένεται να είναι διαθέσιμο με 2λιτρο κινητήρα απόδοσης 150 και 190 ίππων ενώ όλοι οι κινητήρες θα εξοπλίζονται προαιρετικά με το νέο 7τάχυτο κιβώτιο S Tronic και οι μεγαλύτερης απόδοσης θα συνδυάζονται και με το σύστημα τετρακίνησης quattro.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FORD E-TRANSIT
citroen